Betaal je vakantie in delen!
PCR-Test

PCR-test voor jouw vakantie

  1. Home
  2. Corona
  3. PCR-test

Boek eenvoudig je PCR-test bij GOGO

Voorbereid op vakantie

Bij GOGO staan wij te springen om jou weer op een toffe vakantie te sturen! Wij vinden het belangrijk dat de aanloop naar jouw vakantie zo makkelijk mogelijk verloopt. Om veilig op reis te gaan, is het voor enkele bestemmingen verplicht om een PCR-test of Antigeen (snel)test af te laten nemen. Op deze pagina vind je meer informatie rondom deze testen. 

Test

Met jouw GOGO-boekingsnummer kan je tegen een voordelig tarief een test laten afnemen, omdat wij samenwerken met HealthCheckCenter. Het is mogelijk om te kiezen voor een PCR test à €39,50 of een Antigeen (snel)test à €27,50.Wij raden aan om tot ongeveer 1 week voor vertrek te wachten met het boeken van een test. Er gebeurt op dit moment veel in de wereld waardoor maatregelen en restricties continu veranderen. Als je toch alvast een test wilt bijboeken, kun je dat via deze pagina doen.

Voor meer informatie over de test via GOGO, verwijzen wij je graag naar onze FAQ hieronder.

  • Cash back bij negatief reisadvies
  • Reisleiding die 24/7 voor je klaarstaat
  • Altijd verzekerd van repatriëring
  • Financiële zekerheid via SGR
  • Veilige vakantie conform Covid-19 regelgeving
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld door GOGO in samenwerking met HCC op basis van informatie verstrekt door de Nederlandse en buitenlandse autoriteiten. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaarden GOGO en HCC geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie.
Vakantie jongerenreizen

FEESTEN EN ACTIVITEITEN

Vakantie jongerenreizen

Jongerenvakantie 2021!