PCR-test voor jouw vakantie

  1. Home
  2. Corona
  3. PCR-test

Boek eenvoudig je PCR-test bij GOGO

Voorbereid op vakantie tegen een voordelig tarief 

Bij GOGO zijn we blij dat we je weer op een welverdiende vakantie te kunnen sturen! 
Wij vinden het belangrijk dat de aanloop naar je vakantie zo makkelijk mogelijk verloopt. Om veilig op reis te gaan, is het voor enkele bestemmingen verplicht om een PCR-test af te laten nemen. 

GOGO werkt samen met het HealthCheckCenter (HCC) voor de vereiste PCR-tests. De kosten voor een PCR-test bedragen bij GOGO slechts €40,- per persoon. Voor een reguliere test betaal je al snel tussen de €95,- en €125,- ! Een aanzienlijk verschil. Mocht blijken dat de bijgeboekte PCR-test later niet meer verplicht is, dan betalen wij het bedrag uiteraard terug.

Welke informatie kan je terug vinden?
PCR-test eenvoudig bij te boeken in het boekingsproces, questions, veel gestelde vragen op PCR-test, veilig & voorbereid jouw vakantie tegemoet. 

  • Cash back bij negatief reisadvies
  • Reisleiding die 24/7 voor je klaarstaat
  • Altijd verzekerd van repatriëring
  • Financiële zekerheid via SGR
  • Veilige vakantie conform Covid-19 regelgeving

PCR-test eenvoudig bij te boeken in het boekingsproces

Het is heel makkelijk! Volg onderstaande stappen:

1. Boek de PCR-test voor € 40,00 bij in de boekingsstappen of later via het Mijn GOGO-account. Let op: het kan tot 48 uur na boeken duren voordat jouw boeking bekend is bij het HCC.
2. Na aankoop zal GOGO de PCR-test op het factuur vermelden.
3. 7 dagen voor vertrek ontvang je van GOGO een e-mail met jouw tickets en daarnaast een PDF met uitgebreide reisinformatie.
4. In deze PDF vind je de stappen en link om jouw test aan te vragen. Let op: Aanmelden kan alleen via de genoemde link in de PDF.

Let op: het HealthCheckCenter heeft genoeg capaciteit om iedereen binnen het gevraagde tijdsbestek te testen. Hierdoor hoef je niet eerder dan 7 dagen voor vertrek te registreren. 

Meest gestelde vragen over de PCR-test

Hoeveel uur voor vertrek moet ik mijn PCR-test laten afnemen?
Wanneer je de PCR-test via ons hebt bijgeboekt dan kun jij je laten testen op meer dan 35 locaties van HCC in Nederland. Klik hier voor een overzicht en de bijhorende openingstijden. Vanaf 7 dagen voor vertrek kun jij je vervolgens aanmelden voor het afnemen van een test. Hier lees je exact hoe jij je kunt aanmelden.

Ik heb een vouchercode nodig voor de aanmelding van mijn PCR-test, waar vind ik die?
Jouw vouchercode is het boekingsnummer + deelnemer nummer, gescheiden door een streepje.
Let op: Je ontvangt geen aparte e-mail van ons met een vouchercode.

Voorbeeld: Een reisgezelschap bestaat uit 3 personen. Het boekingsnummer is 1234567. De vouchercodes die bij de test-aanvragen gebruikt moeten worden zijn:
1234567-1
1234567-2
1234567-3

Heb jij een last-minute vakantie geboekt dan kan het 48 uur duren voordat je een PCR-test afspraak kan inplannen.

Hoe een reiscertificaat eruit ziet en hoe je deze moet meenemen naar bestemming?
Het (negatieve) COVID-19 certificaat is een Engelstalig document welke per e-mail in PDF-vorm wordt verstuurd. Klik hier voor een voorbeeld van het reis certificaat.
Let op! Het reis certificaat moet geprint meegenomen worden. Het certificaat in de HealthPassportApp bewijst niet genoeg om de grens van jouw vakantie bestemming over te kunnen gaan.
Ga ook met een gerust op vakantie met een reis- en annuleringsverzekering.

Ik ben al gevaccineerd, moet ik alsnog een PCR-test laten afnemen?
Ja, het is voor een aantal bestemmingen verplicht om een PCR-test te doen, ook wanneer je gevaccineerd bent. Bekijk hieronder voor welke bestemmingen een PCR-test verplicht is en voor welke bestemmingen een alternatief is toegestaan voor de PCR-test.

Voor welke bestemming moet ik mij laten testen en vanaf welke leeftijd?
De test is verplicht voor onderstaande bestemmingen. Staat jouw bestemming hier niet tussen, maar blijkt later dat de test toch nodig is voor jouw vakantiebestemming? Dan zullen wij je hierover informeren. 

 BESTEMMING WANNEER  LEEFTIJD
 Bulgarije 72 uur voor aankomst  Vanaf 6 jaar en ouder
 Griekenland  72 uur voor aankomst Vanaf 5 jaar en ouder
 Portugal  72 uur voor vertrek  Vanaf 2 jaar en ouder
 Spanje 72 uur voor aankomst  Vanaf 6 jaar en ouder

Voorbeeld:

Voor bovengenoemde bestemmingen kun je de test bijboeken via GOGO in stap 1 van de boekingsstappen of via Mijn GOGO. Als voor jouw vakantiebestemming een PCR-test niet verplicht is, dan bieden wij de test ook niet aan voor jouw boeking. 

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld door GOGO in samenwerking met HCC op basis van informatie verstrekt door de Nederlandse autoriteiten. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaarden GOGO en HCC geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie.

FEESTEN EN ACTIVITEITEN

Jongerenvakantie 2021!