PCR-test voor jouw vakantie

  1. Home
  2. Corona
  3. PCR-test

Boek eenvoudig je PCR-test bij GOGO

Voorbereid op vakantie

Bij GOGO staan wij te springen om jou weer op een toffe vakantie te sturen! Wij vinden het belangrijk dat de aanloop naar jouw vakantie zo makkelijk mogelijk verloopt. Om veilig op reis te gaan, is het voor enkele bestemmingen verplicht om een PCR-test of Antigeen (snel)test af te laten nemen. Op deze pagina vind je meer informatie rondom deze testen.

Gratis test t/m 30 september 2021

Tot en met 30 september 2021 worden deze testen gratis aangeboden vanuit de overheid. Indien je gebruik wilt maken van de gratis test, maar je hebt al een test geboekt via GOGO, dan kun je via Mijn GOGO jouw reeds geboekte PCR-test annuleren. Je krijgt dan binnen 14 dagen het bedrag teruggestort op jouw rekening.

Voor meer informatie over de gratis test van de overheid, verwijzen wij je graag naar onze FAQ hieronder.

Testen vanaf 1 oktober 2021

Vanaf 1 oktober 2021 kun je voor een voordelig tarief van €40,- deze test boeken bij GOGO, omdat wij samenwerken met HealthCheckCenter. Wij raden aan om tot ongeveer 1 week voor vertrek te wachten met het boeken van een test. Er gebeurt op dit moment veel in de wereld waardoor maatregelen en restricties continu veranderen. Als je toch alvast een test wilt bijboeken, kun je dat via deze pagina doen.

Voor meer informatie over de test via GOGO, verwijzen wij je graag naar onze FAQ hieronder.

  • Cash back bij negatief reisadvies
  • Reisleiding die 24/7 voor je klaarstaat
  • Altijd verzekerd van repatriëring
  • Financiële zekerheid via SGR
  • Veilige vakantie conform Covid-19 regelgeving
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld door GOGO in samenwerking met HCC op basis van informatie verstrekt door de Nederlandse en buitenlandse autoriteiten. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaarden GOGO en HCC geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie.

FEESTEN EN ACTIVITEITEN

Jongerenvakantie 2021!