1. Home
  2. Events
  3. Partycrashers

WELKOM BIJ DE PARTYCRASHERS

Partycrashers kan niet ontbreken tijdens jouw GOGO vakantie. Dit is verruit het gekste en mafste feest van de week. Confetti, CO2, kerstmutsen, foamsticks, gekke attributen en een gekleurde aankleding, niks is te gek tijdens deze avond! Er zullen verschillende Nederlandse artiesten worden ingevlogen om er een knalfuif(je) van te maken. Dans op Urban, Hardstyle, Nederlandstalig, Carnaval, Feest en andere genres.

Na een zomer vol met regels, richtlijnen, mondkapjes, 1,5M afstand en andere irritante dingen is GOGO BACK. Wij zijn achter de schermen momenteel keihard aan het werk om jullie een onvergetelijke vakantie te bezorgen. GOGO = FEEST en in 2021 komen we sterker en harder terug dan ooit te voren.

Uiteraard volgen ook wij de richtlijnen van het RIVM en betekend dat voor ons dat wij twee scenario’s hebben uitgewerkt: 'Back to Normal' & 'Corona-proof'. Dit betekend voor jullie dat er gegarandeerd gefeest gaat worden en altijd op een veilige, verantwoorde manier.

gogo PARTYCRASHERS 'back to normal'

Partycrashers is het gekste feestje van de week, denk aan heel veel confetti, live acts, hardstyle, carnaval, kerstmutsen, niks is te gek!

GOGO Partycrashers 'the Music BinGOGO'

De gezelligste muziek bingo van de week, speel mee met je groep en maak kans op super vette prijzen en geniet van al het entertainment wat we deze avond verzorgen onder het genot van een heerlijk drankje. Denk aan live performances, danseressen, karaoke en natuurlijk de vele prijzen.