Vraag & Antwoord

DE 5 MEEST GESTELDE VRAGEN

Wanneer ontvang ik mijn geld terug, na een refund aanvraag?
Wij verwerken jouw refund aanvraag zo snel mogelijk en zorgen dat je de (resterende) voucherwaarde binnen een jaar na de uitgiftedatum op jouw rekening ontvangt.

De SGR heeft de uitbetaaltermijn voor vouchers met twee maanden verlengd, maar wij vinden dat onze klanten al lang genoeg geduld hebben moeten hebben.

Wij wijzigen ons beleid dus niet en zorgen ervoor dat als je een terugbetalingsverzoek indient, de waarde van jouw voucher uiterlijk een jaar na uitgiftedatum op jouw rekening staat.

Zorgt Gogo er voor dat ik weer veilig thuis kom?
Ja, Wij zorgen dat je weer veilig thuis komt!
De veiligheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit. Als je een vakantie incl. vlucht of busreis bij ons boekt, word je automatisch gedekt door onze repatriëringsgarantie. Mocht het reisadvies tijdens jouw verblijf van positief naar negatief wijzigen, zorgen wij voor een veilige terugreis naar huis.

Hoe werkt het?
We bespreken samen de aanpak op basis van de beschikbare informatie en de situatie op je bestemming. Wanneer een onmiddellijke terugkeer de beste optie is, regelen we dat. Mocht je de vakantie in alle veiligheid voort kunnen zetten, helpen wij je hier uiteraard ook graag mee.

Bekijk hier alle voorwaarden m.b.t. de repatriëringsgarantie.


Is een PCR-test verplicht om terug te reizen naar Nederland?
Alle reizigers vanuit een code oranje of rood gebied moeten twee negatieve COVID-19-testuitslagen laten zien wanneer zij per vliegtuig naar Nederland reizen. De testen voor de terugreis dien je zelf te verzorgen en zijn niet bij GOGO te boeken.

1. Je moet een PCR-test laten doen. En de negatieve PCR-testuitslag van maximaal 72 uur oud laten zien voordat je vertrekt.

2. Je moet een negatieve sneltest-uitslag van maximaal 4 uur oud laten zien voor vertrek

3. Vergeet geen ingevulde gezondheidsverklaring mee te nemen. Deze kun je hier downloaden.

Verblijf je momenteel in het buitenland en wil je terug naar Nederland? Controleer dan deze lijst met 7 punten voordat je vertrekt.

LET OP: Wij organiseren geen reizen naar oranje of rode gebieden. Zodra reizen weer mogelijk is zullen wij deze FAQ updaten.Moet ik in quarantaine als ik op vakantie ga?
Nee. Vakantie kan alleen vakantie zijn als de 14 dagen quarantaineverplichtingen, zowel bij aankomst op je bestemming als bij thuiskomst, opgeheven zijn. We staan voortdurend in contact met de overheden in Nederland en op de bestemmingen. Onze vakanties gaan alleen door als deze quarantaineverplichting opgeheven is. Mocht je vakantie door deze maatregelen nog niet door kunnen gaan, dan informeren we je daar zo snel mogelijk over.

Mocht er een quarantaine verplichting zich voordoen terwijl jij op bestemming bent, dan vergoeden wij de eerste 3 nachten op bestemming met uitzondering van maaltijden en/of andere aanvullende kosten.

Mocht je terugkeren vanaf een bestemming die tijdens jouw vakantie code oranje is geworden dan worden er 10 dagen thuis-quarantaine geadviseerd. 
Vanaf welke leeftijd mag ik een vakantie bij GOGO boeken?
GOGO hanteert voor de hoofdboeker een minimum leeftijd van 16 jaar.

Daarnaast zijn er voor sommige bestemmingen ook grenzen opgelegd aan de minimum leeftijd:

> Spanje: voor iedere reiziger jonger dan 18 is een ouderverklaring nodig (deze heeft de jongere nodig op bestemming. GOGO hoeft vooraf geen bevestiging te ontvangen)

Coronavirus & Vouchers

Mijn GOGO

Speciale boekingen

Betalen & Prijzen

Extra's bij te boeken

Reisdocumenten

Tijdens de vakantie

Na de vakantie

Over GOGO

Heb jij jouw antwoord niet gevonden?

Heb jij jouw antwoord niet gevonden?