1. FAQ - Veelgestelde vragen | Klantenservice GOGO
  2. PCR-test
  3. Wat is een PCR-test?

Alle veel gestelde vragen op een rij

Wat is een PCR-test?

De COVID-19 PCR-test, ook wel bekend als de corona-test, is een test waarbij wordt gecontroleerd of er virusdeeltjes van het COVID-19 virus in de neusholte of keelholte aanwezig zijn. Deze methode is goedgekeurd door het RIVM en valt onder de voor partner-laboratoria geldende ISO 15189 normeringen. Ook de lokale autoriteiten hebben het dit internationale afreisdocument erkend.

Verschillende bestemmingen verplichten een negatieve uitslag van een dergelijke test om de grens over te mogen. Deze negatieve uitslag toon je aan met een zogeheten afreisdocument (ook wel bekend als het (non)COVID-19-certificaat. GOGO werkt samen met HealthCheckCenter (HCC) voor de vereiste PCR-testen. De testen kunnen worden afgenomen op verschillende locaties van het HealthCheckCenter (HCC) in heel Nederland. Deze test kun je bijboeken in stap 1 van de boekingsstappen of in Mijn GOGO. Wij bieden geen sneltesten aan.


Was deze vraag nuttig voor jou? Ja! Dit beantwoordt mijn vraag. / Nee...Dit beantwoordt mijn vraag niet.
Bedankt voor je feedback!
Shit.. Sorry dat we je hiermee niet kunnen helpen. Waarschijnlijk kunnen we je vraag wel beantwoorden als je deze via onze social media kanalen stelt of door je vraag te mailen naar info@gogo.nl

Heb jij jouw antwoord niet gevonden?

Heb jij jouw antwoord niet gevonden?