1. Home
  2. GOGO Diamond

GOGO DIAMOND

Naast GOGO GOLD presenteert GOGO het beste van het beste, jouw ultieme zomervakantie: GOGO DIAMOND.

Er zijn maar twee hotels in het hele GOGO assortiment die de titel GOGO DIAMOND mogen dragen; Hotel Sun Club Olympia in Chersonissos en Hotel Checkin Caribé in Lloret de Mar.

Met GOGO DIAMOND verblijf je in een compleet GOGO owned hotel gevuld met jongeren die allemaal van een feestje houden. Deze week staat dan ook in het teken van zon, chillen, entertainment en heerlijke feesten.

Jouw holiday of a lifetime begint al direct bij aankomst. De GOGO crew zorgt ervoor dat het jou aan niets ontbreekt, verrast je keer op keer weer met comfort & service en fixt echt álles voor je, zodat jij je kunt focussen op the real important stuff deze week: vakantie vieren!

Met een GOGO DIAMOND vakantie weet je zeker dat jij de beste feestjes meepakt, 4 of 5 keer per week organiseert GOGO een toffe activiteit in het hotel denk hierbij aan poolparty’s, game nights, barbecues, silent disco's en andere toffe activiteiten!

*wordt aangeboden in het hoogseizoen van 9 juli t/m 15 augustus.!

  • Het beste van het beste
  • GOGO owned hotel
  • Exclusief voor jongeren
  • Toffe activiteiten & feestjes

Exclusief voor jongeren

In de GOGO DIAMOND hotels en appartementen kun je 's nachts prima laat thuiskomen en lekker lang uitslapen want hier verblijf je met alleen maar andere jongeren*. No more geklaag van gezinnen en oudjes of wakker gekrijst worden door baby's. Ook heb je hier geen last van die typische toeristen die hun handdoekjes al om 6:00 uur op de bedjes leggen. Halleluja!

Pool lounge

GOGO zou GOGO niet zijn als we niet nét dat beetje extra voor je regelen. De GOGO crew weet precies wat jij nodig hebt en zorgt daarom voor een super chille pool area met muziek, lounge plekken en andere benodigdheden om jou vakantie onvergetelijk te maken.

Party crew

In de GOGO DIAMOND hotels krijg jij GOGO partycrew aangewezen. Zij staan altijd voor jou klaar en zorgen voor entertainment, activiteiten en leuke feestjes. Daarnaast kennen zij ook alle ins en outs van de bestemming en verklappen zij jou graag de hotspots en bijzondere plekjes. Dus eigenlijk heb je een soort privé-reisleider.

Activity

In de GOGO DIAMOND hotels zal speciaal voor jullie door de GOGO partycrew 4 of 5 keer per week een toffe activiteit georganiseerd worden. Denk hierbij aan een poolparty, relaxte barbecue, een game night of een toffe silent disco om je avond mee te beginnen.