1. Home
  2. GOGO Gold

GOGO GOLD

Met trots presenteert GOGO hét concept voor jouw ultieme zomervakantie: GOGO GOLD! Met GOGO GOLD verblijf je gegarandeerd in een GOGO owned hotel of appartementencomplex gevuld met jongeren die wel van een feestje houden. Deze awesome week staat in het teken van zon, chillen, entertainment en feesten!

Jouw holiday of a lifetime begint al direct bij aankomst. De GOGO crew zorgt ervoor dat het jou aan niets ontbreekt, verrast je keer op keer weer met comfort & service en fixt echt álles voor je, zodat jij je kunt focussen op the real important stuff deze week: vakantie vieren!

 

Met een GOGO GOLD vakantie weet je zeker dat jij de beste feestjes meepakt, 1 of 2 keer per week organiseert GOGO een toffe activiteit in het hotel denk hierbij aan game nights, barbecues, silent disco's en andere toffe activiteiten!

*wordt aangeboden in het hoogseizoen van 9 juli t/m 15 augustus!

  • Exclusief voor jongeren
  • GOGO partycrew aanwezig
  • Toffe activiteiten & feestjes
  • Chille poollounge area

Exclusief voor jongeren

In de GOGO GOLD hotels en appartementen kun je 's nachts prima laat thuiskomen en lekker lang uitslapen want hier verblijf je met alleen maar andere jongeren*. No more geklaag van gezinnen en oudjes of wakker gekrijst worden door baby's. Ook heb je hier geen last van die typische toeristen die hun handdoekjes al om 6:00 uur op de bedjes leggen. Halleluja!

Pool lounge

GOGO zou GOGO niet zijn als we niet nét dat beetje extra voor je regelen. De GOGO crew weet precies wat jij nodig hebt en zorgt daarom voor een super chille pool area met muziek, lounge plekken en andere benodigdheden om jou vakantie onvergetelijk te maken.

Party crew

In de GOGO GOLD hotels en appartementen krijg jij GOGO partycrew aangewezen. Zij staan voor jou klaar en zorgen voor entertainment, activiteiten en leuke feestjes. Daarnaast kennen zij ook alle ins en outs van de bestemming en verklappen zij jou graag de hotspots en bijzondere plekjes. Dus eigenlijk heb je een soort privé-reisleider.

Activity

In de GOGO GOLD hotels/appartementen zal speciaal voor jullie door de GOGO partycrew 1 of 2 keer per week een toffe activiteit georganiseerd worden. Denk hierbij aan een relaxte barbecue, een game night of een toffe silent disco om je avond mee te beginnen.