Appartementen Novalja

Toe aan een feestvakantie met je beste vrienden of vriendinnen? Novalja is het nieuwe Ibiza! Bij zo'n vakantie hoort natuurlijk een relaxed appartement waar je in alle rust kunt bijkomen van de vette feesten. Verspreid over Novalja liggen Appartementen Novalja. Deze zijn van diverse eigenaren, waardoor de inrichting en ligging van de appartementen verschillend zijn. Maar wat ze in ieder geval gemeen hebben, is dat ze ideaal zijn voor party animals die er een topvakantie van willen maken. 
  • Ideaal voor vriendengroepen
  • Vlak bij het centrum
  • Nette appartementen
  • Nabij partystrand Zrce Beach

Handig om te weten..

Borg bedraagt €100,- per verblijf, ter plekke te betalen.

 

Bij boeking van 2 of meer appartementen is er geen garantie dat deze bij elkaar liggen. De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's.

Het is momenteel niet mogelijk om kamers te tonen.

Verzorging voor jouw vakantie

Het kan zijn dat er op het moment van boeken wegens Covid-19 andere services en faciliteiten geboden worden dan wanneer je vakantie begint. Aangezien de genoemde services en faciliteiten voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

Handig om te weten..

Borg bedraagt €100,- per verblijf, ter plekke te betalen.

 

Bij boeking van 2 of meer appartementen is er geen garantie dat deze bij elkaar liggen. De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's.

Waarom Novalja?

  • Actie: Gratis Zrce Booze Cruise bij jouw vakantie!
  • Het Ibiza van Kroatië
  • De meest vette feesten van Europa
  • Geweldige after beach party’s aan het Zrće strand

Novalja

Dé nieuwste GOGO topbestemming van Kroatië is Novalja. Deze bestemming is al jaren erg populair onder jongeren uit andere Europese landen. Novalja is helemaal hot en wordt ook wel het Ibiza van het Oosten genoemd, maar dan veel goedkoper! Deze stad ligt op het eiland Pag in de regio Dalmatië. Hier vind je mooie zandstranden, helderblauw water, spectaculaire activiteiten en natuurlijk een super uitgaansleven.

Een plek waar je geweest móet zijn is Zrće Beach. Dit strand ligt op ongeveer 3 km afstand van Novalja en is gemakkelijk te bereiken met bussen die zeer regelmatig rijden. Op dit populaire strand worden de vetste strandfeesten en festivals gegeven en komen de bekendste DJ’s draaien. Daarnaast zijn er vier grote openlucht clubs op dit strand te vinden, waar je lekker uit je dak kunt gaan.

Dus geniet van de zon en beleef met een cocktail voor een paar euro het ultieme vakantiegevoel!

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
15ºC
15ºC
22ºC
25ºC
26ºC
30ºC
33ºC
34ºC
30ºC
28ºC
22ºC
17ºC
Min.
5ºC
9ºC
9ºC
11ºC
12ºC
20ºC
19ºC
19ºC
18ºC
17ºC
10ºC
5ºC

Praktische informatie

Hoofdstad:
De hoofdstad is Zagreb.

Tijd:
Er is geen tijdsverschil met Nederland.

Taal:
De officiële taal is Kroatisch. Maar met Engels of Duits kun je vaak ook terecht.

Geld:
De officiële munteenheid is de kuna.

Fooien:
Het is in Kroatië de gewoonte om in bars en restaurants ongeveer 10% fooi te geven.

Voltage:
Het voltage is net als in Nederland 220 volt.

Water:
Het wordt afgeraden om kraanwater te drinken.

Eten:
Kroatië staat bekend om gerechten als gerookte ham, salami met paprika en kalkoen met mie.

Mobiele telefoon:
Een Nederlandse mobiele telefoon werkt ook in Kroatië.

Reisdocumenten:
Je kunt met een geldige Nederlandse identiteitskaart of een paspoort naar Kroatië reizen. Deze reisdocumenten dienen geldig te zijn tot na het verblijf. Indien je niet de Nederlandse nationaliteit hebt raden we je aan om contact op te nemen met je ambassade of consulaat.

Bij het inchecken in je verblijf in Kroatië vragen accommodaties je altijd om je paspoort af te geven. Je paspoort dien je een dag later op een extern punt zelf weer op te halen. Om dit te voorkomen verzoeken wij je een kopie van je paspoort en €20,- borg per persoon mee te nemen.

Vaccinatie:
Voor actuele informatie betreffende vaccinaties en andere gegevens over gezondheid en reizen kijk je op de site van LCR: www.lcr.nl.
Lees verder

In de omgeving

Reisinfo