6,2 10

Appartementen Porec

Je hoeft je nooit te vervelen bij een verblijf in Appartementen Porec. Het strand en het gezellige, sfeervolle centrum liggen namelijk op loopafstand van de appartementen. Al die vrijheid maakt jouw vakantie in Porec helemaal compleet. De appartementen zijn van verschillende eigenaren, waardoor de inrichting en ligging van de appartementen van elkaar verschillen. Zo blijft het nog een beetje een verrassing in welk appartement je terecht komt.
 • Sfeervolle appartementen
 • Nabij het centrum
 • Vlak bij het strand
 • Leuk voor kleine vriendengroepen

Handig om te weten..

 • De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's.
 • Bij aankomst op bestemming hoor je in welk appartement je zal verblijven. De afstand tot het centrum is maximaal 2000 meter.
 • Bij boekingen van 2 of meer appartementen is er geen garantie dat deze bij elkaar liggen.


Het is momenteel niet mogelijk om kamers te tonen.

Verzorging voor jouw vakantie

Het kan zijn dat er op het moment van boeken wegens Covid-19 andere services en faciliteiten geboden worden dan wanneer je vakantie begint. Aangezien de genoemde services en faciliteiten voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

Handig om te weten..

 • De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's.
 • Bij aankomst op bestemming hoor je in welk appartement je zal verblijven. De afstand tot het centrum is maximaal 2000 meter.
 • Bij boekingen van 2 of meer appartementen is er geen garantie dat deze bij elkaar liggen.


Waarom Poreč?

 • Schitterende kustlijn met kraakhelder water
 • Mooie combinatie tussen cultuur, feesten en relaxen
 • Veel uitgaansgelegenheden waar regelmatig bekende DJ’s draaien

Poreč

Met GOGO beleef je de ultieme jongerenvakantie in Poreč, Kroatië! Doen wat jij wil in deze veelzijdige topbestemming in Istrië!

Het is één en al gezelligheid in het centrum van Poreč. Deze Kroatische badplaats begint haar avonden met gezellige kraampjes vol kleding, sieraden en souvenirs. Even wat rondslenteren dus, of toch liever nog een drankje bij een van de beachclubs? Daarna ga je voor weinig geld heerlijk eten en drinken: de beste manier om je avond mee te beginnen!

Als je bent uitgegeten, zijn er in Poreč genoeg kroegen, loungebars en discotheken te vinden waar je tot in de vroege uurtjes door kunt feesten. De volgende ochtend in de herstelmodus op het strand, of aan het zwembad van je appartement. Lekker chillen in de zon of een duik nemen in de glasheldere zee. En als je weer een beetje wakker bent, zijn er allerlei sportieve activiteiten mogelijk. Poreč biedt gewoon het totale plaatje voor jouw ultieme feestvakantie!

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
11ºC
14ºC
16ºC
17ºC
21ºC
26ºC
30ºC
34ºC
29ºC
22ºC
17ºC
12ºC
Min.
6ºC
10ºC
12ºC
10ºC
15ºC
20ºC
23ºC
24ºC
19ºC
18ºC
13ºC
7ºC

Praktische informatie

Hoofdstad:
De hoofdstad is Zagreb.

Tijd:
Er is geen tijdsverschil met Nederland.

Taal:
De officiële taal is Kroatisch. Maar met Engels of Duits kun je vaak ook terecht.

Geld:
De officiële munteenheid is de kuna.

Fooien:
Het is in Kroatië de gewoonte om in bars en restaurants ongeveer 10% fooi te geven.

Voltage:
Het voltage is net als in Nederland 220 volt.

Water:
Het wordt afgeraden om kraanwater te drinken.

Eten:
Kroatië staat bekend om gerechten als gerookte ham, salami met paprika en kalkoen met mie.

Mobiele telefoon:
Een Nederlandse mobiele telefoon werkt ook in Kroatië.

Reisdocumenten:
Je kunt met een geldige Nederlandse identiteitskaart of een paspoort naar Kroatië reizen. Deze reisdocumenten dienen geldig te zijn tot na het verblijf. Indien je niet de Nederlandse nationaliteit hebt raden we je aan om contact op te nemen met je ambassade of consulaat.

Bij het inchecken in je verblijf in Kroatië vragen accommodaties je altijd om je paspoort af te geven. Je paspoort dien je een dag later op een extern punt zelf weer op te halen. Om dit te voorkomen verzoeken wij je een kopie van je paspoort en €20,- borg per persoon mee te nemen.

Vaccinatie:
Voor actuele informatie betreffende vaccinaties en andere gegevens over gezondheid en reizen kijk je op de site van LCR: www.lcr.nl.
Lees verder

In de omgeving

Reisinfo