9,4 10

Appartementen Blubay

Appartementen Blubay is ideaal voor jouw jongerenvakantie. De appartementen liggen super centraal verdeeld over de stad. Op korte loopafstand vind je het centrum van Sliema met gezellige restaurants, leuke winkeltjes en toffe bars. Frisse duik nodig? Na een paar minuten lopen kan je zo van de rotsen de zee in springen. Voor je boodschappen hoef je ook niet ver, want in de directe omgeving vind je een (mini)supermarkt. Laat die vakantie maar komen!
  • Zwembad met geweldig uitzicht
  • Dichtbij het centrum
  • Gratis WIFI op de kamer

Het is momenteel niet mogelijk om kamers te tonen.

Verzorging voor jouw vakantie

Waarom Sliema?

  • 24 uur per dag stappen in het uitbundige uitgaansleven
  • De vetste watersportactiviteiten
  • Chillen op de mooiste stranden van Malta

Sliema

Nog op zoek naar een toffe bestemming voor deze zomer? No worries, you found it! Sliema op Malta is de ideale locatie voor een onvergetelijke jongerenvakantie.

Genieten van de zon op één van de mooiste stranden van Malta, zwemmen in een strakblauwe zee of meedoen aan de vetste watersportactiviteiten. Sliema is the place to be. De stad zit vol met gezellige plekken. Op de 3 km lange boulevard is altijd wel iets te beleven. Een dagje shoppen, heerlijk dineren of los gaan in te gekke bars is in deze stad absoluut geen probleem.

Wanneer de avond valt en de clubs je roepen loop je samen met je vrienden naar het grootste uitgaanscentrum van Malta. Na 15-20 minuutjes lopen of een kort taxiritje sta je midden in de partywijk Paceville. Hier vind je de alle clubs dichtbij elkaar en kan je feesten tot in de vroege uurtjes.

Let op: Minimaal 1 iemand in je reisgezelschap moet minimaal 18 jaar of ouder zijn als je naar Malta afreist.

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
13ºC
14ºC
16ºC
17ºC
22ºC
26ºC
32ºC
32ºC
27ºC
22ºC
19ºC
16ºC
Min.
4ºC
8ºC
10ºC
10ºC
13ºC
16ºC
20ºC
22ºC
19ºC
14ºC
11ºC
8ºC

Praktische informatie

Hoofdstad:
De hoofdstad is Valletta.

Tijd:
Er is geen tijdsverschil met Malta.

Taal:
De officiële taal is Maltees (een mengsel van Arabisch en een klein beetje Engels) en de meeste Maltezers spreken ook Engels.

Geld:
De officiële munteenheid is de Euro.

Fooien:
Het is op Malta een gewoonte om een fooi van ongeveer 10% te geven.

Voltage:
Voor Malta heb je een wereldstekker nodig, namelijk een stekker voor een Engels stopcontact . De netspanning is 240 Volt.

Water:
Het wordt afgeraden kraanwater te drinken.

Eten:
De bekende Italiaanse en Franse schotels kun je overal bestellen. Gelukkig zijn er ook typisch Maltese gerechten uit te proberen. Wanneer je echt Maltees wilt eten, dan moet je Fenek (konijn), Bragjoli (bieflappen met olijven) of Lampuki Pie (vis) proberen. Uiteraard kun je op Malta ook goed vis eten.

Mobiele telefoon:
Een Nederlandse mobiele telefoon werkt ook op Malta.

Reisdocumenten:
Je dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart. Indien je niet de Nederlandse nationaliteit hebt raden we je aan om contact op te nemen met je ambassade of consulaat.

Vaccinatie:
Voor reizen naar Malta zijn geen verplichte vaccinaties en worden voor standaard reizen geen vaccinaties aangeraden.
Voor actuele informatie betreffende vaccinaties en andere gegevens over gezondheid en reizen kijk je op de site van
LCR.

Toeristenbelasting
Vanaf 1 juni 2016 is het verplicht toeristenbelasting te betalen op Malta. De kosten hiervoor bedragen €0,50 per persoon (met een maximum van €5,- per persoon per accommodatie) en worden berekend per persoon per nacht, voor personen vanaf 18 jaar. De kosten betaal je ter plaatse bij de check-in.
Lees verder

In de omgeving

Reisinfo