Hotel Alexandra

Hotel Alexandra heeft een top loactie! Het hotel ligt dichtbij het bruisende centrum van St. Julians en middenin de grootste uitgaanswijk van Malta. De leukste bars, clubs, winkels en restaurants zijn dus nooit van je vandaan. Ook voor een dagje strand hoef je niet ver te lopen. Binnen 5 minuten sta je op het enige zandstrand van Malta, St.Geoge's Bay. Geniet van de zon op het dakterras, neem een frisse duik in het grote zwembad of chill op je zonnebed met een cocktail in je hand tot je aan het eind van de dag de zon ziet ondergaan in de Middellandse Zee. Hotel Alexandra heeft alles voor een relaxte vakantie!
  • Perfecte ligging
  • In de uitgaanswijk Paceville
  • Zwembad op het dak
  • Zandstrand op loopafstand
  • Pianobar en restaurant

Handig om te weten..

Tot 30 april 2018 zullen er werkzaamheden aan het hotel worden uitgevoerd.

Het is momenteel niet mogelijk om kamers te tonen.

Verzorging voor jouw vakantie

Het kan zijn dat er op het moment van boeken wegens Covid-19 andere services en faciliteiten geboden worden dan wanneer je vakantie begint. Aangezien de genoemde services en faciliteiten voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

Handig om te weten..

Tot 30 april 2018 zullen er werkzaamheden aan het hotel worden uitgevoerd.

Waarom St. Julians?

  • Snorkelen of duiken in de betoverende onderwaterwereld van Malta
  • Werk aan je kleurtje op het hemelse zandstrand Golden Bay
  • Van wijnbarretjes tot openlucht clubs: St. Julians has it!

St. Julians

St. Julians op Malta is een echte allround bestemming voor jouw ultieme GOGO jongerenvakantie met alles erop en eraan. GOGO Jongerenreizen haalt al jaren het beste in dit heerlijke eiland naar boven! Alles kan en alles mag op Malta!

Het kleine
Malta is van alle markten thuis. Er is van alles te zien en te doen, het is altijd heerlijk weer en het is er supergezellig. Vooral in St. Julians is het elke zomer dag en nacht feest. Overdag kun je met een Island adventure tour langs de mooiste plekjes van het eiland zoals de Blue Lagoon en na zonsondergang duik jij één van de vele cocktailbars of clubs in.

De strakblauwe zee, de prachtige omgeving, de leuke terrasjes en de vette accommodaties met heerlijke zwembaden en een perfecte ligging voorzien elke dag van het ultieme vakantiegevoel. En jouw jongerenreis is natuurlijk niet compleet zonder een paar mooie feesten! In St. Julians ligt de wijk Paceville, waar alle restaurantjes, kroegen en clubs bij elkaar zitten. En daar heb je er op Malta genoeg van. Party on!

Let op: Minimaal 1 iemand in je reisgezelschap moet minimaal 18 jaar of ouder zijn als je naar Malta afreist.

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
7ºC
11ºC
15ºC
17ºC
22ºC
26ºC
31ºC
31ºC
29ºC
21ºC
15ºC
14ºC
Min.
3ºC
7ºC
12ºC
10ºC
13ºC
19ºC
23ºC
25ºC
21ºC
15ºC
12ºC
11ºC

Praktische informatie

Hoofdstad:
De hoofdstad is Valletta.

Tijd:
Er is geen tijdsverschil met Malta.

Taal:
De officiële taal is Maltees (een mengsel van Arabisch en een klein beetje Engels) en de meeste Maltezers spreken ook Engels.

Geld:
De officiële munteenheid is de Euro.

Fooien:
Het is op Malta een gewoonte om een fooi van ongeveer 10% te geven.

Voltage:
Voor Malta heb je een wereldstekker nodig, namelijk een stekker voor een Engels stopcontact . De netspanning is 240 Volt.

Water:
Het wordt afgeraden kraanwater te drinken.

Eten:
De bekende Italiaanse en Franse schotels kun je overal bestellen. Gelukkig zijn er ook typisch Maltese gerechten uit te proberen. Wanneer je echt Maltees wilt eten, dan moet je Fenek (konijn), Bragjoli (bieflappen met olijven) of Lampuki Pie (vis) proberen. Uiteraard kun je op Malta ook goed vis eten.

Mobiele telefoon:
Een Nederlandse mobiele telefoon werkt ook op Malta.

Reisdocumenten:
Je dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart. Indien je niet de Nederlandse nationaliteit hebt raden we je aan om contact op te nemen met je ambassade of consulaat.

Vaccinatie:
Voor reizen naar Malta zijn geen verplichte vaccinaties en worden voor standaard reizen geen vaccinaties aangeraden.
Voor actuele informatie betreffende vaccinaties en andere gegevens over gezondheid en reizen kijk je op de site van
LCR.

Toeristenbelasting
Vanaf 1 juni 2016 is het verplicht toeristenbelasting te betalen op Malta. De kosten hiervoor bedragen €0,50 per persoon (met een maximum van €5,- per persoon per accommodatie) en worden berekend per persoon per nacht, voor personen vanaf 18 jaar. De kosten betaal je ter plaatse bij de check-in.
Lees verder

In de omgeving

Reisinfo