0900-0291 (lokaal tarief)

image title

REISINFO

Boeken en betalen


Aansprakelijk voor de boeking

De hoofdboeker is aansprakelijk en verantwoordelijk voor de gehele boeking. De hoofdboeker is de 1ste deelnemer die ingevoerd wordt bij de boeking.

Alle correspondentie verloopt via het mail adres van de hoofdboeker

Aanvraag boeking

Wanneer wij in onze eigen voorraad geen appartement of kamer meer beschikbaar hebben, dan is het soms mogelijk om bij de accommodatie eigenaar na te vragen of er in hun voorraad nog een appartement of kamer beschikbaar is.

Heb je de vakantie op aanvraag geboekt, dan krijg je ongeveer binnen 5 dagen antwoord op jouw aanvraag.

Is jouw aanvraag akkoord, dan ontvang je de factuur per mail. Is jouw aanvraag niet akkoord gekomen, dan neemt het Contact Center contact met je op.

Bedenktijd

GOGO geeft op de meeste boekingen 3 dagen bedenktijd. Dit betekent dat je de boeking binnen 3 dagen nog kosteloos kunt annuleren of omboeken.

De vakantie kun je binnen de 3 dagen via Mijn GOGO kosteloos annuleren. Omboekingen kun je telefonisch of per mail aan ons doorgeven.

De bedenktijd is niet van toepassing op:

  • een boeking met vertrek binnen 10 weken
  • een boeking op aanvraag

Het is belangrijk dat jouw boeking binnen de voorwaarden valt. Is de 3 dagen bedenktijd niet van toepassing op jouw boeking? Dan berekenen wij de annuleringskosten volgens de GOGO voorwaarden aan je door.

Boeken en betalen

Op het moment dat je alle gegevens hebt doorgegeven en akkoord bent gegaan met de voorwaarden, beschouwt GOGO dit als een definitieve boeking. Bij wijzigingen en annuleringen worden de GOGO voorwaarden gehanteerd. Ook een boeking op aanvraag beschouwt GOGO als een definitieve boeking.

ANVR-consumentenvoorwaarden

De ANVR-consumentenvoorwaarden zijn van toepassing op jouw boeking. Vanaf 1 april 2016 gelden er nieuwe voorwaarden. Er zijn een aantal wezenlijke wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van de oude voorwaarden en we raden je dan ook aan om de ANVR-consumentenvoorwaarden aandachtig door te lezen.

Betalen

De aanbetaling is 15% van de reissom. Dit bedrag dient binnen 7 dagen na boeken op onze rekening te staan. Houd hierbij rekening met de verwerkingstijd van de verschillende wijzen van betaling. Ook dienen de kosten van de eventuele annuleringsverzekering en de reserveringskosten direct te worden voldaan. Het restantbedrag dient zes weken voor vertrek bij GOGO binnen te zijn. Wanneer je binnen zes weken voor vertrek boekt, dien je het totale bedrag in één keer over te maken.

Betalingsmogelijkheden

iDeal

De snelste en makkelijkste manier om jouw vakantie te betalen is via iDeal. De betaling is direct bij ons binnen en loopt automatisch door in jouw boeking. Via Mijn GOGO kun je jouw vakantie met iDeal betalen.

Internetbankieren

Via jouw bank kun je de betaling overmaken met internetbankieren. Het is belangrijk dat je bij de overschrijving jouw boekingsnummer vermeld. Houd er rekening mee dat door verschil in banken het een aantal dagen kan duren voordat de betaling verwerkt is in jouw boeking.

Boeken vanuit België

Natuurlijk kun je de vakantie ook bij GOGO boeken als je in België woont. De boeking kan je maken via onze website of je kunt telefonisch contact opnemen via 0031-102802291

Definitieve boeking

Valt jouw boeking buiten de bedenktijd, dan is jouw boeking direct definitief. Bij de boeking ben je akkoord gegaan met voorwaarden van GOGO en de ANVR-voorwaarden. Het is daarom belangrijk dat je de voorwaarden doorleest.

Eigen vervoer

Je kunt bij GOGO alleen standaard vakanties boeken inclusief de vlucht of de bus. Wil je hiervan geen gebruik maken, neem dan contact op met het Contact Center. Zij kijken graag de mogelijkheden voor je na.

Leeftijden

Ben je tussen de 15 en 28 jaar dan kun je bij GOGO jouw vakantie boeken.
Ben je jonger dan 18 jaar, dan kun je dus ook jouw vakantie bij GOGO boeken.
Belangrijk is dan wel dat je toestemming hebt van jouw ouders om op vakantie te gaan.

Losse busreis

Voor een aantal bestemming kun je een losse buspendel boeken. Dit is niet mogelijk via onze website. Neem hiervoor telefonisch contact op. Het Contact Center kijkt graag de mogelijkheden voor je na.

Losse vlucht

Het is bij GOGO helaas niet mogelijk om een losse chartervlucht te boeken.

Online boeken

Je kunt de vakantie alleen direct bij GOGO boeken. Deze kun je niet via het reisbureau boeken.

De vakantie kun je boeken via onze website, mail of telefonisch via 0900-0291.

Minimum aantal deelnemers

Voor al onze vakanties geldt een minimum aantal deelnemers van 20 bij 2 weken voor vertrek. Wanneer er minder dan 20 reizigers hebben geboekt heeft GOGO het recht om de vakantie te annuleren.

Wanneer dit voorkomt wordt er altijd contact met je opgenomen.

Laden…