0900-0291 (lokaal tarief)

image title

REISINFO

Bus

Bagage

Tijdens de busreis mag je de volgende bagage meenemen:

- 1 koffer of reistas van 20 kilo. De afmetingen mogen maximaal 80x70x30 cm zijn.
- 1 stuk handbagage van 2 kilo.

Het is belangrijk dat je je aan de voorschriften houdt. Overbagage wordt door de chauffeurs geweigerd.

Het is niet toegestaan om alcoholische dranken, volle gasflessen, tuinmeubelen, koelboxen, (surf)boards, fietsen, bungalowtenten en dergelijke mee te nemen in de bus.

Het is belangrijk dat al jouw bagage gelabeld is en dat je jouw reisdocumenten in je handbagage hebt.

Brandstoftoeslag

Wij hebben onze prijzen samengesteld op basis van het prijsniveau rond november 2014. Er is rekening gehouden met wisseling van de prijzen. Echter, niet met enorme prijsverhogingen. Wanneer de brandstoftoeslag extreem stijgt, staan wij in ons recht om deze stijging aan je door te berekenen.

Uiterlijk 6 weken voor de vertrekdatum gaan wij kijken of een brandstoftoeslag noodzakelijk is. Is de prijs van de brandstof meer dan 10 cent gestegen, dan berekenen wij deze aan je door. Deze toeslag is dan van toepassing op alle gemaakte en nieuwe boekingen.

Busmaatschappij

Veiligheid, comfort en service staan bij ons voorop. Ook deze zomer rijden we daarom alleen met bussen van touringcarbedrijven die beschikken over het Keurmerk Touringcarbedrijf.

Doordat deze bedrijven blijven investeren in de kwaliteit van het personeel en materieel, worden onze reizen uitgevoerd door de beste chauffeurs en de modernste touringcars.

Ons chauffeursteam beschikt over een ruime rijervaring in het buitenland. Daarnaast houden zijn zich strikt aan de rij- en rusttijdenwetgeving. De naleving van deze wet wordt continu gecontroleerd. Voor meer informatie verwijzen wij je naar: https://www.sktb.nl

Busnummer per SMS

Het busnummer staat niet vermeld in de reisbescheiden. Wij maken de busindeling een paar dagen voor vertrek.

Ongeveer 1 dag voor vertrek ontvang je het busnummer per sms. Het is dan ook erg belangrijk dat je in de boeking jouw mobiele nummer vermeld. Als je een overstap hebt, vermelden wij dit niet in de sms.

Minimum aantal deelnemers

Bij al onze vakanties geldt een minimaal aantal deelnemers van 25, bij 2 weken voor de vertrekdatum.

Wanneer het minimum aantal deelnemers niet gehaald wordt, behouden wij ons het recht voor om de reis te annuleren.

Opstapplaats Amsterdam gewijzigd

De opstapplaats in Amsterdam is dit seizoen gewijzigd. De oude opstapplaats op het Stadionplein kan niet meer gebruikt worden. Dit vanwege de bouwwerkzaamheden die daar plaatsvinden. In overleg met de gemeente Amsterdam is er een nieuwe locatie bepaald.

De locatie die wij deze zomer gebruiken is Amsterdam, Europaboulevard (P18). De nieuwe locatie ligt vlak bij de A10 aan de Europaboulevard tussen de kruisingen met de Van Nijenrodeweg en de Van Boshuizenstraat. De bussen stoppen op het parkeerterrein (P18) aan de overzijde van het Shell tankstation.

Opstapplaatsen

Zie onderstaand de op- en uitstapplaatsen voor busreizen:

Zwolle, achterzijde CS aan de Hanzelaan
Amsterdam, Europaboulevard (P18), nabij Shell Tankstation
Rotterdam, Metrostation Capelsebrug, op vrachtwagenparking (P+R11)
Utrecht, P+R Muziektheater (A2 afrit 7 of 8 / JC Verthorenpad 100)
Arnhem Zuid, parking bij Rijnhal (nabij zwembad De Grote Koppel)
Breda, Transferium aan de A16 (adres: Bagven Park)
Eindhoven, P+R Meerhoven (Sliffertsestraat 304)
Nederweert*, AC-Restaurant (aan snelweg A2 Eindhoven -> Maastricht)
Heerlen*/**, Shell-Tankstation Tienbaan (A76 Heerlen -> Aachen)
Maastricht**, parking voorzijde MVV-stadion 'De Geusselt'

* Opstapplaatsen Nederweert en Heerlen liggen aan de snelweg. Deze kun je niet bereiken met het openbaar vervoer.
** Heerlen is op-/uitstapplaats voor Hongarije en Kroatië. Maastricht is op-/uitstapplaats voor Spanje en Italië.
De opstapplaats voor de heenreis hoeft niet hetzelfde te zijn als de uitstapplaats op de terugreis. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om op de heenreis in Eindhoven op te stappen en op de terugreis in Utrecht uit te stappen.

Opstaptijden

Bij de accommodatie die je wilt boeken staat onder het tabblad ‘bestemming’ en dan het sub tabblad ‘reisinfo’ de vertrektijden aangegeven. De vertrektijden zijn richttijden, deze kunnen nog veranderen. De exacte vertrektijd staat vermeld op jouw bus ticket.

Zorg dat je altijd 15 minuten voor de vertrektijd op de opstapplaats aanwezig bent. Onze bussen wachten niet op laatkomers! Denk je te laat te komen of is de bus er na 20 minuten nog niet, bel dan direct met het noodnummer dat op je ticket vermeld staat.

Opstaptoeslag

Voor een aantal op- en uitstapplaatsen wordt een extra toeslag berekend. In de reissom is het grootste deel van de busreis verwerkt. De kosten voor de op- en uistapplaatsen berekenen wij los door.

De extra toeslagen gelden voor de volgende op- en uitstapplaatsen:

€ 7,50 voor Zwolle, Amsterdam en Rotterdam

€ 5,- voor Utrecht, Arnhem en Breda

€ 2,50 voor Eindhoven

Reisdocumenten

Het is belangrijk dat jouw paspoort of ID-kaart nog geldig is als je op vakantie gaat. Reizen met een verlopen paspoort of ID-kaart is niet toegestaan.

Roken

In geen van onze bussen mag gerookt worden. Voor de rokers wordt er regelmatig een stop gemaakt.

Royal Class stoelen

In al onze bussen zijn alleen Royal Class stoelen aanwezig. Dit zijn stoelen met een voetensteun, de rugleuning is verder verstelbaar en er is meer beenruimte dan bij een normale stoel.

Te weinig deelname op- of uitstapplaats

Het kan voorkomen dat er voor een op- of uitstapplaats te weinig reizigers zijn aangemeld. Wanneer dit het geval is, hebben wij het recht om de op- of uitstapplaats niet aan te doen. Wanneer dit gebeurt dan vergoeden wij een 2de klas treinkaartje naar de dichtstbijzijnde op- of uitstapplaats.

Uitsluiting van deelname

Worden de regels overtreden of wordt er ernstig wangedrag getoond, dan mogen wij het gehele reisgezelschap de verdere deelname aan de vakantie ontzeggen.

De verantwoordelijkheid die de uitsluiting van de vakantie met zich mee brengt zijn voor rekening van de betreffende reiziger(s).

Vertrekdagen vanuit het buitenland

Het vertrek terug naar huis is op dinsdag of op zaterdag aan het begin van de avond. De aankomst in Nederland is een dag later in de loop van de middag. Voordat je op de eerste uitstapplaats arriveert, krijg je de mogelijkheid om op eigen kosten naar huis te bellen, zodat je de verwachte aankomsttijd van de bus op jouw uitstapplaats kunt doorgeven.

Vertrekdagen vanuit Nederland

De bus vertrekt op maandag of vrijdag. Na de nachtrit kom je in de ochtend op jouw vakantiebestemming aan. Houd er rekening mee dat er door vertraging, verkeersdrukte of andere onvoorziene omstandigheden de busreis langer kan duren. GOGO is hiervoor niet aansprakelijk.

Op maandag vertrekken de bussen naar:
Italië: Rimini
Kroatië: Porec
Spanje: Blanes, Calella, Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Salou en Santa Susanna

Op vrijdag vertrekken de bussen naar:
Italië: Rimini
Kroatië: Porec
Spanje: Blanes, Calella, Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Salou en Santa Susanna

Laden…