image title

REISINFO

De camping

Borg

Bij een aankomst betaal je de reisleiding een borg van ongeveer 50,- euro per huurtent. Op een aantal campings betaal je naast de normale borg ook nog een borg per persoon. Wanneer de tent aan het einde van jouw vakantie in orde wordt bevonden, krijg je de borg weer terug.

Campingregels

Op elke camping zijn bepaalde regels. Strenge regels zijn er bijvoorbeeld altijd over het geluid. Vaak moet het na 22.00 uur stil zijn. Het is belangrijk dat je je altijd aan de campingregels houdt.

Wil je toch feestvieren, dan doe je dit op het strand of in de discotheek.

Het schoonhouden van de plaats waar je staat, hoort ook tot je eigen verantwoordelijkheid.

Een huurtent

Op onze campings bieden wij alleen bungalowtenten aan. Deze tenten zijn dusdanig groot, dat je er gewoon in kunt staan.

Bij elke huurtent is een tafel en een aantal stoelen aanwezig. Daarnaast is er per persoon 1 matras in de tent. Alle andere kampeerspullen zoals onder andere een deken en kussen moet je zelf meenemen. Uiteraard bieden we naast de standaardtenten ook andere types aan zoals een luxe tent.

Vaak is het mogelijk om direct bij jouw boeking een koelkastje en/of kooktoestel (excl. gas) te reserveren. Doe dit ook echt direct bij boeking, want ze zijn beperkt beschikbaar.

De koelkastjes hebben een inhoud van ongeveer 130 liter (60 breed 90 hoog 50 diep) en worden in een aparte 'koelkasttent' geplaatst. Ze zijn voorzien van een nummer en soms een slot.

Verzorging

Op de camping kun je geen verzorging bijboeken. Dit betekent dat je zelf je eigen maaltijd kookt en ook zelf inkopen doet.

Laden…