Story Maker

GOGO ZOEKT STORYMAKER

We are looking for a storymaker! Sta jij graag in de spotlights? Is shinen voor de camera jou op je fitte lijf geschreven? Weet jij mensen te boeien met jouw verhaal van begin tot eind? Kortom, ben jij GOGO’s nieuwe storymaker? Dan zijn wij opzoek naar jou!

De nieuwe storymaker vliegt deze zomer naar één van onze heetste partybestemmingen om vanuit daar verslag te doen van de vetste feesten, mooiste stranden en tofste activiteiten.

Lijkt jou dit wat? Meld je dan nu aan voor de vetste zomerjob ever!

Meedoen is simpel

1.

Maak een originele video waarin jij laat zien dat jij het nieuwe vlogtalent bent waar wij naar opzoek zijn en post deze op Instagram. Gebruik @gogoreizen en #gogozoektstorymaker in de beschrijving.

2.

De GOGO jury kiest 4 winnaars die door gaan naar de volgende ronde.

3.

In de tweede ronde nemen de vier winnaars GOGO tv over en maken een gastvlog. Wie in één week de meeste likes verzameld, wint en mag zich GOGO’s nieuwe storymaker noemen.

Dreamjob ALERT!

Houd jij van vakanties? Ben je spontaan? Sta jij graag voor de camera? Kortom, ben jij de storymaker waar wij naar opzoek zijn?! DREAM JOB ALERT! Als storymaker show jij alle GOGO'ers één van onze tofste partybestemmingen. Check hier de video van het YouTube duo de Labratten die voor GOGO naar Malta zijn geweest: