Totally Header

TOTALLY VAKANTIES

Met trots presenteert GOGO hét concept voor jouw ultieme zomervakantie: Totally vakanties! Met Totally verblijf je gegarandeerd in een GOGO owned hotel of appartementencomplex gevuld met jongeren die wel van een feestje houden. Deze awesome week staat in het teken van zon, chillen, entertainment en feesten

Jouw holiday of a lifetime begint al direct bij aankomst. De Totally crew zorgt ervoor dat het jou aan niets ontbreekt, verrast keer op keer weer met comfort & service en fixt echt álles voor je, zodat jij je kunt focussen op the real important stuff deze week: vakantie vieren!

Met een Totally vakantie weet je zeker dat jij de beste feestjes meepakt, 1 ticket per persoon voor een van onze toffe GOGO-activiteiten heb je direct al in the pocket. En natuurlijk krijg je nog veel meer; denk aan chill area’s, poolparty's, silent disco's en andere toffe activiteiten!

Totally International

EXCLUSIEF VOOR JONGEREN

In de Totally hotels en appartementen kun je 's nachts prima laat thuiskomen en lekker lang uitslapen want hier verblijf je met alleen maar andere jongeren*. No more geklaag van gezinnen en oudjes of wakker gekrijst worden door baby's. Ook heb je hier geen last van die typische toeristen die hun handdoekjes al om 6:00 uur op de bedjes leggen. Halleluja!

van 6 jul - 16 aug

Totally Activity

ACTIVITY

Niet voor niks rocken guys als Snelle, Josylvio, Mula B, Lil Kleine, Boef, Freddy Moreira en vele anderen op een van onze vele events*. Wij zorgen voor die lekkere feestjes op bestemming waar nog lang over nagepraat wordt. Daarnaast organiseren wij de chillste activiteiten waar je lekker tot rust komt, of juist een enorme kick van krijgt! And you know what? Bij een Totally vakantie krijg jij een ticket voor een van onze vette activiteiten inclusief*!

*Alleen in het hoogseizoen.

Totally entertainment

PARTY CREW

In de Totally hotels en appartementen is altijd Totally crew aanwezig. Zij staan 24/7 voor jou klaar en zorgen voor entertainment, activiteiten en leuke feestjes. Daarnaast kennen zij ook alle ins en outs van de bestemming en verklappen zij jou graag de hotspots en bijzondere plekjes. Dus eigenlijk heb je een soort privé-reisleider

Totally crew

POOL LOUNGE

Totally zou Totally niet zijn als we niet nét dat beetje extra voor je regelen. De Totally crew weet precies wat jij nodig hebt en zorgt daarom voor een super chille pool area met muziek, lounge plekken, beerpong tafels, BBQ's en vette silent disco's!

What happens on a Totally holiday,
stays on a Totally holiday