0900-0291 (lokaal tarief)

Totally Header

Totally vakanties

Met trots introduceert GOGO een gloednieuw concept voor jouw ultieme zomervakantie: Totally vakanties! Met Totally verblijf je gegarandeerd in een GOGO owned hotel of appartementencomplex gevuld met jongeren die wel van een feestje houden. Deze awesome week staat in het teken van zon, entertainment, feesten en het ontmoeten van nieuwe mensen.

Jouw holiday of a lifetime begint al direct bij aankomst. De Totally crew zorgt ervoor dat het jou aan niets ontbreekt, verrast keer op keer weer met comfort & service en fixt echt álles voor je, zodat jij je kunt focussen op the real important stuff deze week: vakantie vieren!

Met een Totally vakantie weet je zeker dat jij de beste feestjes meepakt, zoals Totally Summer! Jouw tickets krijg je gratis bij je boeking. En natuurlijk krijg je nog veel meer; denk aan een goodiebag, poolparty's en andere toffe activiteiten!

Totally International

Exclusief voor jongeren

In de Totally hotels en appartementen kun je 's nachts prima laat thuiskomen en lekker lang uitslapen want hier verblijf je met alleen maar andere jongeren. No more geklaag van gezinnen en oudjes of wakker gekrijst worden door baby's. Halleluja! Jouw partycrew leer je direct al bij het zwembad kennen en als je geen zin hebt in alleen maar Nederlanders, er zijn ook genoeg andere nationaliteiten. Wie weet vind jij hier wel een leuk Scandinavisch logeeradresje!

Totally Summer

Totally Summer

Niet voor niks rocken guys als The Partysquad, Martin Garrix, Afrojack, Johnny 500 en vele anderen al jaren de zomerse stranden op een Totally Summer party. Totally Summer zorgt al bijna 10 jaar voor dat ene lekkere feestje op bestemming waar nog lang over nagepraat wordt. En you know what? Bij een Totally vakantie is jouw Totally Summer ticket inclusief*! Helemaal los op een dikke, zomerse feestlocatie met andere partypeople uit verschillende landen? Check, streep die maar vast van je bucketlist!

*Alleen in het hoogseizoen. Check www.totallysummer.nl of www.gogo.nl/totallysummer voor data en line-up.

Totally entertainment

24/7 crew

In de Totally hotels en appartementen is altijd Totally crew aanwezig. Zij staan 24/7 voor jou klaar en zorgen de hele dag door voor entertainment, activiteiten en leuke feestjes. Daarnaast kennen zij ook alle ins en outs van de bestemming en verklappen zij jou graag de hotspots en bijzondere plekjes. All Inclusive geboekt? Dan kun je rekenen op een late breakfast en snack als je thuiskomt van een wilde stapavond.

Totally crew

GADGET

Totally zou Totally niet zijn als we niet nét dat beetje extra voor je regelen. De Totally crew weet precies wat jij nodig hebt en zorgt daarom voor een toffe gadget waar je zeker wat aan hebt deze vakantie.

What happens on a Totally holiday,
stays on a Totally holiday