0900-0291 (lokaal tarief)

Totally Header

Totally

What happens in Vegas, stays in Vegas". Met dit motto in je achterhoofd begin jij aan dit Totally avontuur, een gloednieuw concept voor je zomervakantie. Deze awesome week staat in het teken van zon, entertainment, feesten en het ontmoeten van nieuwe mensen. Let’s GO, let’s explore a world of secrets!

Jouw holiday of a lifetime begint al direct bij aankomst. Totally zorgt ervoor dat het jou aan niets ontbreekt en verrast keer op keer weer met comfort en service, zodat jij je kunt focussen op the real important stuff deze week: vakantie vieren!

Totally International

Totally International

In Lloret de Mar, Chersonissos, Albufeira, El Arenal en Kos-Stad zijn een aantal hotels, appartementen en villa’s opgepimpt tot exclusieve Totally accommodaties. Hier verblijf je met alleen andere Totally jongeren uit Nederland, België, Duitsland en Denemarken. Maak nieuwe vrienden uit Berlijn, Antwerpen, Kopenhagen en andere uithoeken van Europa en scoor gelijk een paar nieuwe logeeradresjes. Citytrip!

Totally Summer

Totally Summer

Totally Summer maakt jouw zomervakantie compleet! Alleen met Totally krijg je jouw Totally Summer ticket INCLUSIEF bij de boeking. Helemaal los op een dikke, zomerse feestlocatie met andere partypeople uit verschillende landen? Check, streep die maar vast van je bucketlist!

Totally entertainment

Totally entertainment

Zin om de hele dag aan het zwembad te blijven hangen? No worries. Totally verzorgt all day, every day entertainment; muziek aan het zwembad, chille poolparty’s, beerpong games en andere activiteiten. De Totally crew zorgt ervoor dat jij je geen seconde verveelt.

Totally crew

Totally crew

De Totally crew is altijd in de buurt en staat 24/7 voor jou klaar. Zij kennen alle ins en outs van de bestemming en verklappen je graag de not-to-miss hotspots en bijzondere plekjes. Ook zorgen zij ervoor dat je steeds op het juiste moment op de juiste plaats bent en geen feestje mist! Zij maken van jouw vakantie een unieke experience die je alleen met Totally ervaart!

What happens on a Totally holiday,
stays on a Totally holiday