0900-0291 (lokaal tarief)

Totally Header

Totally vakanties

Met trots introduceert GOGO een gloednieuw concept voor jouw ultieme zomervakantie: Totally vakanties! Met Totally verblijf je gegarandeerd in een GOGO owned hotel of appartementencomplex gevuld met jongeren die wel van een feestje houden. Deze awesome week staat in het teken van zon, chillen, entertainment en feesten

Jouw holiday of a lifetime begint al direct bij aankomst. De Totally crew zorgt ervoor dat het jou aan niets ontbreekt, verrast keer op keer weer met comfort & service en fixt echt álles voor je, zodat jij je kunt focussen op the real important stuff deze week: vakantie vieren!

Met een Totally vakantie weet je zeker dat jij de beste feestjes meepakt, 1 ticket per persoon voor een van onze feesten heb je direct al in the pocket. En natuurlijk krijg je nog veel meer; denk aan chill area’s, poolparty's en andere toffe activiteiten!

Totally International

Exclusief voor jongeren

In de Totally hotels en appartementen kun je 's nachts prima laat thuiskomen en lekker lang uitslapen want hier verblijf je met alleen maar andere jongeren. No more geklaag van gezinnen en oudjes of wakker gekrijst worden door baby's. Halleluja!

Totally Summer

PARTY

Niet voor niks rocken guys als The Partysquad, Martin Garrix, SBMG, Lil Kleine, Boef, Johnny 500 en vele anderen al jaren de zomerse bestemmingen op een van onze vele events. Wij zorgen voor die lekkere feestjes op bestemming waar nog lang over nagepraat wordt. And you know what? Bij een Totally vakantie krijg jij een ticket voor een van onze vette party’s inclusief*! Helemaal los op een dikke, zomerse feestlocatie met andere partypeople van jouw bestemming? Check, streep die maar vast van je bucketlist!

*Alleen in het hoogseizoen.

Totally entertainment

PARTY CREW

In de Totally hotels en appartementen is altijd Totally crew aanwezig. Zij staan 24/7 voor jou klaar en zorgen voor entertainment, activiteiten en leuke feestjes. Daarnaast kennen zij ook alle ins en outs van de bestemming en verklappen zij jou graag de hotspots en bijzondere plekjes. All Inclusive geboekt? Dan kun je rekenen op een late breakfast en snack als je thuiskomt van een wilde stapavond.

Totally crew

POOL LOUNGE

Totally zou Totally niet zijn als we niet nét dat beetje extra voor je regelen. De Totally crew weet precies wat jij nodig hebt en zorgt daarom voor een super chille pool area met muziek, lounge plekken, beerpong tafels en vette poolgames.

What happens on a Totally holiday,
stays on a Totally holiday