1. Home
  2. Turkije
Turkije

Turkije

Op vakantie naar Turkije? Lekker uitkateren in de hamam, schilpadden spotten en stappen tot in de late uurtjes. Turkije heeft ontzettend veel te bieden! Met het helder blauwe zeewater, de warme zomers en de mooiste baaitjes is de Zuid-Egeïsche kust perfect voor jouw ultieme jongerenvakantie. Met 4 uurtjes vliegen zit je in het zonovergoten Turkije.

Turkije is een veelzijdig land. Samen met ervaren duikinstructeurs kan je de onderwaterwereld van Marmaris ontdekken. Je vindt er de mooiste witte zandstranden en je kan er heerlijk eten, de baklava is een echte aanrader! En dat allemaal voor een heerlijk prijsje. Ontdek de bruisende badplaats Marmaris aan de Zuid-Egeïsche kust!

Volop relaxen, partyen en cultuur snuiven. Uitkateren met een Turkse pizza of kebab en door feesten tot in de late uurtjes in de vetste openluchtdiscotheken van Turkije! De bekende badplaats Marmaris is dan ook de spot voor jou en je squad.

GOGO Jongerenreizen heeft ook dit jaar weer de mooiste, leukste en beste plekken voor jullie geselecteerd om in Turkije in te verblijven. Gaan jullie voor een all inclusive vakantie, luxe hotel of chillen jullie deze zomer in een appartement in Turkije? We hebben het allemaal in ons assortiment. De vetste vakanties voor jongeren boek je bij GOGO! Als je twijfelt tussen verschillende accommodaties of als je met en grote groep op vakantie wilt gaan en er niet helemaal uitkomt, mail ons dan op info@gogo.nl en wij regelen de ultieme jongerenvakantie voor jou en je squad!

Check de GOGO blog voor alle hotspots en tips van Turkije!

Voor een vakantie in Turkije heb je wel een visum nodig! Kijk hier voor meer informatie.

Wist je dat GOGO de tofste jongerenbestemmingen van Europa aanbiedt? Turkije bieden we deze zomer niet aan, maar wel vakanties naar Chersonissos, Albufeira, Lloret and many more! Ga je voor de beste cocktails, de lekkerste feestjes of voor die vakantieliefde? Klik hier voor de zomer van je leven.

 

Alle informatie over hoe wij omgaan met Covid-19 vind je hier.

Bekijk de kaart

Populaire accommodaties