De pagina die je zocht bestaat niet (meer). Je bent nu terecht gekomen op een gerelateerde pagina, dus kijk vooral even of je hier kunt vinden wat je zoekt.
  1. Home
  2. Turkije
  3. Zuid-Egeïsche kust
  4. Marmaris
Marmaris

Marmaris

Alles voor jouw perfecte jongerenvakantie vind je in de unieke party hotspot Marmaris aan de Zuid-Egeïsche kust in Turkije. De badplaats heeft alles in huis voor jouw ultieme vakantie. Zonnen of uitbrakken doe je op het strand, shoppen op de bazaar, een terrasje pakken in de haven of op de boulevard en feesten in spectaculaire openlucht clubs rond Long Beach en de Barstreet.

Op de Barstreet vind je de mega grote discotheken, cocktailbars, wildste feesten en de gezelligste kroegen. Gezellig barhopen dus! Het leukste aan stappen in Marmaris is dat je in bijna alle clubs tot in de vroege uurtjes in de buitenlucht aan het dansen bent. Heb je het een avondje toch iets te heftig gemaakt? Ga dan naar de Turkse hamam! Neem een Turks bad, een saunaatje of laat je lekker masseren. Na een behandeling kan je er die avond weer vol tegen aan.

Als je zin hebt in een middagje cultuur snuiven bezoek dan zeker de Bazaar. Hier vind je allerlei leuke winkeltjes waar ze kleding, zonnebrillen, tassen en souvenirtjes verkopen. De perfecte plek om een aandenken aan jouw onvergetelijke vakantie in Marmaris te scoren! En vergeet niet de heerlijke Turkse specialiteiten te proeven, het eten is hier niet alleen heerlijk, maar ook nog eens heel goedkoop.

Dus stop maar met zoeken naar jouw perfecte vakantiebestemming, want je hebt hem zojuist gevonden. GOGO heeft ook dit jaar weer talloze jongerenvakanties naar Marmaris in Turkije. Gaan jullie voor een all inclusive vakantie, luxe hotel of chillen jullie deze zomer in een appartement in Marmaris? We hebben het allemaal in ons assortiment. De vetste vakanties voor jongeren boek je bij GOGO! Als je twijfelt tussen verschillende accommodaties of als je met en grote groep op vakantie wilt gaan en er niet helemaal uitkomt, mail ons dan op info@gogo.nl en wij regelen de ultieme jongerenvakantie voor jou en je squad!

Check de GOGO blog voor alle hotspots van Marmaris!

 

Voor een vakantie in Turkije heb je wel een visum nodig! Kijk hier voor meer informatie.

Wist je dat GOGO de tofste jongerenbestemmingen van Europa aanbiedt? Turkije bieden we deze zomer niet aan, maar wel vakanties naar Chersonissos, Albufeira, Lloret and many more! Ga je voor de beste cocktails, de lekkerste feestjes of voor die vakantieliefde? Klik hier voor de zomer van je leven.

Bekijk de kaart

Populaire accommodaties

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
14ºC
16ºC
19ºC
22ºC
26ºC
32ºC
35ºC
34ºC
32ºC
26ºC
21ºC
14ºC
Min.
5ºC
7ºC
10ºC
12ºC
16ºC
22ºC
24ºC
24ºC
20ºC
16ºC
11ºC
6ºC

corona informatie

Deze informatie is met zorg samengesteld door GoGo op basis van informatie verstrekt door de lokale autoriteiten. Het kan zijn dat er op het moment van boeken andere maatregelen gelden dan wanneer je vakantie begint. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaardt GoGo geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie.

Afstand in publieke ruimtes
1,5 meter
Mondkapje
Ja
Verplicht op openbare plekken en in het openbaar vervoer. Wanneer je rond loopt moet je het masker ook op in een restaurant en op het strand.
Covid-19 test voor vertrek
Ja
Verplichte test voor iedereen ouder dan 6 jaar en het tonen van een digitaal inschrijvingsforumulier wat 72 uur voor vertrek ingevuld moet zijn. Inschrijfformulier kun je vinden via deze link
Covid-19 test op bestemming
Nee
Wel als temperatuur hoger is dan 37,8C.
Gezondheidsverklaring
Nee
Passagiers moeten voor aankomst in Turkije een 'Public Health Passenger Location'-formulier aan boord van het vliegtuig invullen.
Quarantaine
Nee
Maximaal aantal personen buiten samen
Geen afwijkende regels
Is het toegestaan om een accommodatie te delen met mensen buiten het eigen huishouden?
Ja
Avondklok of andere tijden met afwijkende regels?
Nee
Restaurants
Beperkt
In de weekenden gesloten door de weeks geopend. Gepaste afstand verplicht tijdens rondlopen en termperatuurcheck.
Bars
Gesloten
Discotheken, clubs, nachtleven
Gesloten
Winkels
Open
Supermarkten en drogisterijen
Open
Geen verkoop van alcohol op specifieke tijden?
Nee
Zelfde regels als anders, na 22 uur verboden.
Evenementen (binnen en buiten)
Toegestaan
Attracties, activiteiten en bezienswaardigheden
Open
Stranden
Open
Gepaste afstand en mondkapje verplicht tijdens rondlopen.
Openbaar vervoer en taxi's
Toegestaan
Luchthavens
Open
Temperatuurcheck verplicht
Transferregeling
Ja
Het voertuig wordt per transfer gedesinfecteerd evenals de baggage. Daarnaast is het verplicht om je handen te desinfecteren.
Tankstations
Open
Andere formaliteiten om het land binnen te komen?
Nee