0900-0291 (lokaal tarief)

Zuid-Egeïsche kust

Zuid-Egeïsche kust

Op vakantie naar de Zuid-Egeïsche kust in Turkije? De zuid-Egeïsche kust is zeker een van de mooiste plekjes van Turkije! De diepblauwe zee, de witte stranden, de olijfbomen en prachtige rotspartijen kenmerken deze streek. De adembenemende Zuid-Egeïsche kust biedt alles wat je nodig hebt voor jouw perfecte jongerenvakantie! Optimaal genieten van één van de mooiste kustgebieden van Europa met de heerlijke badplaats Marmaris als stralend middelpunt.

Het gaat er heet aan toe in het bruisende Marmaris. Zon, zee, strand en feest zijn hier de dagelijkse ingrediënten voor jouw ultieme jongerenvakantie. De Zuid-Egeïsche kust is een gebied waar je zeker eens geweest moet zijn. Overal heerlijk eten, chillen en party’en.

GOGO Jongerenreizen heeft ook dit jaar weer de mooiste, leukste en beste plekken voor jullie geselecteerd om in Turkije in te verblijven. Gaan jullie voor een all inclusive vakantie, luxe hotel of chillen jullie deze zomer in een appartement in Turkije? We hebben het allemaal in ons assortiment. De vetste vakanties voor jongeren boek je bij GOGO! Als je twijfelt tussen verschillende accommodaties of als je met en grote groep op vakantie wilt gaan en er niet helemaal uitkomt, mail ons dan op info@gogo.nl en wij regelen de ultieme jongerenvakantie voor jou en je squad!

Check de GOGO blog voor alle hotspots en tips van Turkije!

Voor een vakantie in Turkije heb je wel een visum nodig! Kijk hier voor meer informatie.

Bekijk het aanbod