0900-0291 (lokaal tarief)

Marmaris

Marmaris

Alles voor jouw perfecte jongerenvakantie vind je in de unieke party hotspot Marmaris aan de Zuid-Egeïsche kust in Turkije. De badplaats heeft alles in huis voor jouw ultieme vakantie. Zonnen of uitbrakken doe je op het strand, shoppen op de bazaar, een terrasje pakken in de haven of op de boulevard en feesten in spectaculaire openlucht clubs rond Long Beach en de Barstreet.

Op de Barstreet vind je de mega grote discotheken, cocktailbars, wildste feesten en de gezelligste kroegen. Gezellig barhopen dus! Het leukste aan stappen in Marmaris is dat je in bijna alle clubs tot in de vroege uurtjes in de buitenlucht aan het dansen bent. Heb je het een avondje toch iets te heftig gemaakt? Ga dan naar de Turkse hamam! Neem een Turks bad, een saunaatje of laat je lekker masseren. Na een behandeling kan je er die avond weer vol tegen aan.

Als je zin hebt in een middagje cultuur snuiven bezoek dan zeker de Bazaar. Hier vind je allerlei leuke winkeltjes waar ze kleding, zonnebrillen, tassen en souvenirtjes verkopen. De perfecte plek om een aandenken aan jouw onvergetelijke vakantie in Marmaris te scoren! En vergeet niet de heerlijke Turkse specialiteiten te proeven, het eten is hier niet alleen heerlijk, maar ook nog eens heel goedkoop.

Dus stop maar met zoeken naar jouw perfecte vakantiebestemming, want je hebt hem zojuist gevonden. GOGO heeft ook dit jaar weer talloze jongerenvakanties naar Marmaris in Turkije. Gaan jullie voor een all inclusive vakantie, luxe hotel of chillen jullie deze zomer in een appartement in Marmaris? We hebben het allemaal in ons assortiment. De vetste vakanties voor jongeren boek je bij GOGO! Als je twijfelt tussen verschillende accommodaties of als je met en grote groep op vakantie wilt gaan en er niet helemaal uitkomt, mail ons dan op info@gogo.nl en wij regelen de ultieme jongerenvakantie voor jou en je squad!

Check de GOGO blog voor alle hotspots van Marmaris!

 

Voor een vakantie in Turkije heb je wel een visum nodig! Kijk hier voor meer informatie.

Bekijk het aanbod
Laden…