0900-0291 (lokaal tarief)

Gogo Artist

GOGO Artiesten 2019

GOGO presents hierbij alle artiesten voor de zomer 2019. Zit jouw held er ook bij? Aankomende zomer wordt één groot gekkenhuis. We gaan met al deze toppers de zomer naar een hoger level tillen. Check snel hieronder wat deze artietsen in huis hebben!

Boef

Hij komt van ver, maar nu is hij miljonair. Shinen in zijn auto’s en van niemand bang. Wij zijn blij met Boef!

Freddy Moreira

High energy, ladies’ man & down to earth. We hebben het natuurlijk over Freddy. Elk event is totale chaos: ISSA VIBE

DYNA

It’s Mister ghostrider himself. Elke show draait hij funky club geluid, met pure urban-beats en gaat nog steeds round and round in zijn bolides

The Partysquad

Totally Summer = The Partysquad. Gegarandeerd één dik feest, wat zouden wij toch zonder ze moeten?

Johnny 500

De SKURBAH challenge kan natuurlijk niet ontbreken deze zomer. Een lustobject voor de dames en altijd een spetterende show.

Childsplay

Lekker bobbelen op de heerlijke eclectische deuntjes van deze mannen. Ze staan in alle grote clubs in Nederland en dus ook bij ons komende zomer!

Afro Bros

Ben je 18+ of ga je die bakka breken? Deze mannen met hun heerlijke kapsel zorgen altijd voor een hele bijzondere vibe. Ze noemen hun eigen muziek soort ‘Booty Beats’, dus schuren maar*!*

Snelle

Geen seks, drugs en rock and roll… maar gewoon Snelle op je feestje. Met zijn hit Scars verovert hij de top in Nederland. Wij zijn heel benieuwd naar zijn shows deze zomer!

Gio

Is een Womanizer pure sang en waarschijnlijk één van de beste vrouwvriendelijke rappers van dit moment. Alle ladies smelten bij zijn tracks…

Jack $hirak

MTV Award winnaar, NR #1hitmachine en heeft eigenlijk geen introductie nodig, hij is gewoon aan!

Outsiders & The Darkraver

Genoeg van die zoetsappige heupmuziek? Deze mannen gaan altijd KEI-HARD. Hardstyle, rawstyle, freestyle, hardcore en frenchcore. Alles komt aan bod met deze echte sloopkogels.

Zanger Kafke

Nog maar net begonnen, maar nu al een volkslegend. Verovert met zijn Nederlandstalige hits alleen maar pure gezelligheid. Kafke is erbij deze zomer!

Diaz & Bruno

GIRLS GOING WILD legends hopen ook dit jaar weer veel love te krijgen voor al die sensez die ze droppen. De Vrouwvriendelijke muziek zorgt voor een spektakel, iedere show weer!

Puinhoop Kollektiv

Misschien wel het meest bekende trio uit Brabant. PHK = Carnaval. We kunnen helaas nog maar één zomer van deze mannen genieten, hierna zullen zij stoppen met het leven als artiest.

Lady Bee

De beste vrouwelijke DJ als je het ons vraagt. Zij kan ook dit jaar niet ontbreken. Ze zal haar stiekeme House kant deze zomer ook aan jullie presenteren.

DJ DYLVN

Jarenlang DJ van Ronnie Flex, maar ook op eigen houtje weet DYLVN de Nederlandse hitlijsten te bereiken. Met zijn hit ‘Speling’ gooien alle vrouwen hun kont naar achter en beginnen te draaien op de beat!

Nafthaly Ramona

Niet alleen een lust voor het oog, maar ook een fantastische DJ. Met bekende hits als ‘Merry’ & ’10 Punten’ is het geen optie om deze zomer stil te staan op de dansvloer.

HATO

Sirhato oftewel Hato is die knotsgekke DJ met 0,0 schaamtegevoel. Met zijn bobbeling beats en heerlijke karakter is het onmogelijk om niet van hem te houden

Josylvio

Mr. Hella Cash gang komt van de straten, maar verdient tegenwoordig veel stacks. No introduction nodig als je het ons vraagt.

Poke

Prins Poke oftewel Pokro scoorde met ‘Loco’ een ware zomerhit in 2018. En de vrouwen… die gaan ook helemaal loco op zijn afgetrainde lijf! Lekker he 😊

Benieuwd welke artiest op welke bestemmingen staan? Check dan url: https://www.totallysummer.nl/agenda voor meer informatie