1. Home
  2. Events

GOGO EVENTS

GOGO = BACK. 

Na een zomer vol met regels, richtlijnen, mondkapjes, 1,5M afstand en andere irritante dingen is GOGO BACK. Wij zijn achter de schermen momenteel keihard aan het werk om jullie een onvergetelijke vakantie te bezorgen. GOGO = FEEST en in 2022 komen we sterker en harder terug dan ooit te voren.


BACK TO NORMAL

Eindelijk mogen we weer, zonder regels en richtlijnen. Zoals vanouds zal GOGO drie dikke evenementen organiseren op de Europese party bestemmingen; 

Totally Summer

Het grootste outdoor festival van de week met de dikste artiesten uit Nederland. Frenna, Boef, Henkie T, Freddy Moreira, Johnny 500, Afro Bros and many more! 

gogo PARTYCRASHERS

Partycrashers is het gekste feestje van de week, denk aan heel veel confetti, live acts, hardstyle, carnaval, kerstmutsen, niks is te gek!

GOGO REBEL NIGHT

GOGO Rebel Night staat volledig in teken van het thema 'Jungle', trek je dierenprintje aan en ga los op de beste artiesten en in de dikste club van deze bestemming.

GOGO presenteert corona proof events!

Ook wij houden rekening met het ‘nieuwe normaal’ en hebben voor jullie drie heerlijke concepten uitgewerkt. Alles zal volgens de richtlijnen zijn van het RIVM en natuurlijk met de beste artiesten uit Nederland. GOGO = FEEST en in 2021 komen wij hoe dan ook met een heerlijk programma tijdens jouw ultieme zomervakantie!

Totally Summer 'Sitdown poolparty'

De grootste sitdown show van de week, laat je in de watten leggen met al je vrienden aan een eigen VIP tafel en geniet van de artiesten die wij uit Nederland laten overvliegen. Neem een duik in het zwembad en geniet van de zon op de beste Totally Summer locaties.

GOGO Partycrashers 'the Music BinGOGO'

De gezelligste muziek bingo van de week, speel mee met je groep en maak kans op super vette prijzen en geniet van al het entertainment wat we deze avond verzorgen onder het genot van een heerlijk drankje. Denk aan live performances, danseressen, karaoke en natuurlijk de vele prijzen.

GOGO Rebel Night 'Dance at your table'

Het grootste jungle feest van de week in de beste club van de bestemming. Boek een tafel met al je vrienden en geniet van de dikste artiesten uit Nederland. Dansen aan je tafel is dan ook zeker toegestaan. Trek alvast je luipaard printje of jungle blouse uit de kast, want dit wil je niet missen!