Budget vakantie

GOGO Garanties

Voor jouw vakantie!

  1. Home
  2. Garanties

gogo garanties

Wat belangrijk is voor jou, is belangrijk voor ons. 

We maken daarom een aantal beloften waar jij ons altijd aan mag houden. Deze beloften noemen wij de GOGO garanties.

Profiteer het hele jaar door van de GOGO garanties, naast alle andere (vroegboek)voordelen. Bij GOGO garanderen wij jou de vakantie van je leven!

  • De tofste jongerenbestemmingen van Europa
  • Reisleiding die 24/7 voor je klaarstaat tijdens jouw vakantie
  • Financiële zekerheid via SGR
  • Altijd verzekerd van repatriëring
GOGO

je vakantie is 100% geregeld!

Alle vakanties bij GOGO zijn inclusief vliegreis, transfer van/naar de accommodatie en verblijf. Daarnaast organiseert GOGO de dikste events & activiteiten. Dus het enige wat jij nog hoeft te doen is inpakken en genieten!
GOGO

wij zijn er 24/7 voor je

Of je nu wilt kletsen of je verovering van gisteravond of er een probleem is. Onze reisleiding staat 24/7 voor jou klaar. Plus de reisleiding weet precies welke strandje awesome is en waar jij Hollandse hits kan meeblèren en vertellen jou alle tips van de bestemming! GOGO reisleiding is op bestemming van 25 mei tot eind augustus (max 30 aug) op Albufeira, Lloret, Chersonissos en Mallorca. Op Kos, Zakynthos en Sunny Beach van 1 juli tot max 25 aug.
gogo

Juiste tijd, juiste plek

GOGO heeft ook dit jaar weer de mooiste, leukste en beste plekken voor jullie geselecteerd. Gecombineerd met onze kennis van de bestemmingen ben je met GOGO altijd op de juiste tijd op de juiste plek. Dus waar wacht je nog op? Boek nú de zomer van je leven!
gogo

feesten & activiteiten

GOGO organiseert al jarenlang de dikste feesten en activiteiten op de bestemmingen. Ook dit jaar staan wij klaar om weer vol te knallen! Of dit nu een festival is of een intiem concert op een unieke locatie. Wij zorgen voor een onvergetelijke vakantie! Activiteiten lopen op de springbreak bestemmingen van 27 mei tot ongeveer 8 juni en van 7 juli tot ongeveer 25 augustus. Op kos, Zakynthos en sunnybeach lopen de activiteiten van ongeveer 7 juli tot 25 augustus.

veilig op reis

De veiligheid van onze gasten is onze hoogste prioriteit. Daarom reizen wij alleen naar een bestemming als ze voldoen aan de holiday checklist en gaan accommodaties alleen open als ze aan al onze Health & Safety eisen voldoen.

repatriëringsgarantie

Als je bij GOGO een vakantie boekt (reis+verblijf), word je automatisch gedekt door onze repatriëringsgarantie. Mocht het reisadvies tijdens jouw verblijf van positief naar negatief wijzigen, zorgen wij voor een veilige terugreis naar huis.

FLEXIBEL OMRUILEN

Heb jij een GOGO vakantie geboekt? Dan kun je deze in veel gevallen tot 6 weken voor vertrek gratis omboeken. Helemaal flexibel? Boek dan de premium omruilgarantie.