1. Home
  2. Portugal
Portugal

Portugal

Op vakantie naar Portugal? Portugal is een ware parel tussen alle jongerenbestemmingen, Het is niet voor niets één van de populairste vakantielanden van GOGO Jongerenreizen! Portugal wordt gekenmerkt door een heerlijk zonnetje, de prachtige goudgele stranden, lekker eten, de mooiste natuur en de vetste feesten. Albufeira zit om deze redenen ook elk jaar weer helemaal vol met Nederlandse jongeren. Met 3 uurtjes vliegen zit je met je drankje en visje heerlijk in de warme Portugese zon.

In het zuiden van Portugal vind je de streek Algarve. De Algarve zit vol met levendige badplaatsen, oude dorpjes, mooie stranden, indrukwekkende rotskusten en kleurrijke huisjes. Wist je dat de stranden in de Algarve zelfs tot de beste van Europa behoren? Portugal staat ook bekend om zijn geweldige surfspots. Neem een surfles en flirt ondertussen met de hotste surfdudes en surfchicks. Voor de leukste stapavonden moet je in Albufeira zijn. Hier heb je de vetste clubs, gezelligste restaurants en leukste terrasjes. Tot in de vroege uurtjes kan je hier flaneren op de strip tussen de vele Nederlandse jongeren.

Portugal is dé bestemming voor een echt zomervakantiegevoel. Gezellige oude straatjes tot aan de vetste clubs aan de Strip. Ga een dagje naar Lagos en eet Portugese specialiteiten of ga mee naar Lissabon voor een dagje cultuur en shoppen! Daarnaast is Portugal helemaal Insta-worthy! Tel daar alle superleuke GOGO activiteiten bij op en je hebt de perfecte vakantie naar Portugal. Vamos!

GOGO Jongerenreizen heeft ook dit jaar weer de mooiste, leukste en beste plekken voor jullie geselecteerd om in Portugal te verblijven. Gaan jullie voor een all inclusive vakantie, villa, luxe hotel of chillen jullie deze zomer in een appartement in Portugal? We hebben het allemaal in ons assortiment. De vetste vakanties voor jongeren boek je bij GOGO! Als je twijfelt tussen verschillende accommodaties of als je met en grote groep op vakantie wilt gaan en er niet helemaal uitkomt, mail ons dan op info@gogo.nl en wij regelen de ultieme jongerenvakantie voor jou en je squad!

Check de GOGO blog voor alle hotspots en tips van Portugal!

 

Alle informatie over hoe wij omgaan met Covid-19 vind je hier.

Bekijk de kaart

regio's

Populaire accommodaties

Corona-informatie op de bestemming

FACILTEIT
STAAT
TOEVOEGINGEN
Belangrijke informatie betreft verplichte reisdocumentatie
Ja
Bekijk hier de FAQ pagina.
Afstand in publieke ruimtes
Ja
2 meter
Mondkapje
Ja
Verplicht vanaf 10 jaar in alle binnen- en buitenruimten, in het openbaar vervoer en in restaurants/bars tijdens het rondlopen. Ook is het dragen van een mondkapje buiten op straat verplicht wanneer je geen 2 meter afstand kunt houden.
Maximaal aantal personen buiten samen
Ja
Max. 10 personen
Is het toegestaan om een accommodatie te delen met mensen buiten het eigen huishouden?
Toegestaan
Avondklok of andere tijden met afwijkende regels?
Nee
Restaurants
Open
Vanaf 12 jaar is een EU Corona Certificaat verplicht (3G).
Bars
Open
Vanaf 12 jaar is een EU Corona Certificaat verplicht (3G). Volledige vaccinatie is 2 weken na een booster.
Discotheken, clubs, nachtleven
Open
Vanaf 12 jaar is een EU Corona Certificaat verplicht (3G). Volledige vaccinatie is 2 weken na een booster.
Supermarkten en drogisterijen
Open
Activiteiten, attracties en bezienswaardigheden
Open
Vanaf 12 jaar is een EU Corona Certificaat verplicht (3G).
Evenementen (binnen en buiten)
Open
Vanaf 12 jaar is een EU Corona Certificaat verplicht (3G). Volledige vaccinatie is 2 weken na een booster.
Stranden
Open
Afstand houden van 1,5 meter. Bij niet bij elkaar horende groepen, 3 meter afstand tussen parasols.
Transferregeling
Ja
Openbaar vervoer en taxi's
Ja