Een feest met veel mensen en lichtshows

Feestvakantie

  1. Home
  2. Feestvakantie

De beste feestvakanties: eat, sleep, dance, repeat!

Finally, school is bijna voorbij! Stress? Shake it off! Er is maar één manier om dat te doen: een feestvakantie boeken naar een tropische bestemming waar het dag en nacht keihard losgaat. Trek je meest sexy outfits uit de kast, want jij gaat deze zomer flaneren op de Strip en de dikste feesten. Nice shots, ijskoude buckets en de beste DJ’s staan voor je klaar, dus waar wacht je nog op? Wij hebben de beste feestvakanties voor je gevonden, jij hoeft alleen nog maar te kiezen welke partybestemming jij onveilig gaat maken met je squad. Lloret de Mar is het Las Vegas van Spanje, Chersonissos het ultieme party walhalla van Europa en op Kos vind je die tropische vibe. Verzamel je partycrew en wij fixen de rest!

Check je favoriete vakantiebestemmingen

Zoek jouw ideale verblijf

Jouw feestvakantie op standje maximaal

De beste feestvakantie beleef je deze zomer in Spanje, Portugal, Bulgarije of op de Griekse partyeilanden. Daar draaien de beste internationale DJ’s tot in de vroege uurtjes, dus uitgaan is hier echt next level. Vibe op een poolparty, twerk op de bar of ga hard bij Totally Summer: de grootste, heetste en meest amazing party van je feestvakantie! Liever te dik in de kist dan weer een feestje gemist? Met het partypakket heb je sowieso de beste spot bij de dikste feesten en places to be. De kater is zo gone als je ons joint op de relaxing cruise of jeepsafari in de natuur. Check zeker ook onze andere dikke activiteiten. Wedden dat je daarna weer helemaal ready bent voor een nieuwe wilde nacht? Hasta la fiesta!

Get ready voor jouw (goedkope) feestvakantie

Een feestvakantie betekent keihard gaan. Hoe lekker is het dan om ‘s nachts zo van de Strip je bed in te rollen? Gelukkig liggen al onze hotels en appartementen vlakbij of in het centrum. Met een all inclusive feestvakantie weet je zeker dat je iedere dag een goede bodem legt. En wat dacht je van de ijskoude drankjes? Stay hydrated! Of kies voor een nice poolbar bij je hotel en tik de eerste shots weg voor die lekkere party vibes. Heb je liever een goedkope feestvakantie of ga je met een grotere groep op vacay? Check dan de meeste sicke appartementen. Wij zorgen dat jullie in hetzelfde complex chillen. Pinky promise. Good to know: bijna alle hotels en appartementen liggen dicht bij het strand, dus tan lines guaranteed. Voel jij de party vacay vibes al? Fix je amazing party squad, boek nu en let’s get the party started!