1. Home
  2. Griekenland
  3. Kos
Kos

Jongerenvakantie Kos

Ultieme chillings en de dikste feestjes op jongerenvakantie naar Kos

Heb je zon, zee en feesten op je lijstje voor de zomer? Dan is een jongerenvakantie naar Kos precies wat jij nodig hebt. Kos is een echt Grieks paradijs en de perfecte spot voor je (eind)examenreis, je feestvakantie of gewoon relaxte chillings op het strand. Kos is al jaren één van de populairste eilanden voor jongeren in Griekenland. Wat jij en je squad kunnen verwachten? Tannen op zonnige zandstranden en party's tot diep in de nacht in de heetste clubs. Wil je gaan waar altijd dikke feesten zijn, dan is Kos-Stad de place to be. Bezoek hier ook de gezellige en instaproof haven en wandel door de smalle straatjes van Old Town. Hier vind je de meest schattige boetiekjes om je souvenirs te scoren. Ben je ook van de food is life tribe? Plof dan neer op een terrasje, deel de heerlijke mezze en vergeet niet het nationale drankje ouzo. Cheers!

Turn it up, Kos you need to party!

In de zomer is het lekker heet op Kos, dus pak je zonnebrand maar in voor die perfecte tan op de mooiste stranden. Het populaire Lambdi Beach staat daarvoor op nummer één. Relax op het goudgele strand, haal de lekkerste cocktails bij de beachclubs of leef je uit op het water met windsurfen en jetskiën. Paradise Beach is ook een parel van een strand, waar je de dikste instaproof partypics maakt. Later op de avond gaat je feestvakantie op Kos écht aan. Waar je als eerste moet zijn? GOGO regelt de dikste activiteiten voor je: check de pre-party Greek dinner met BBQ waar je andere partypeeps ontmoet, stap op de partyboot en ga op kroegentocht langs de beste clubs op Barstreet in Kos-Stad. Benieuwd hoe je ‘s nachts (of ‘s ochtends) na de club of één van GOGO’s events teruggaat? Net als thuis pak je op fietseiland Kos makkelijk de fiets om alle to do’s af te vinken. Lekker goedkoop én je hebt meteen een bagagedrager voor je (nieuwe) lover. Spring maar achterop bij mij!

Ga je met je squad, je besties of je lover?

GOGO Jongerenreizen heeft de beste hotels en appartementen voor je jongerenvakantie op Kos: of je nu met je hele crew op reis gaat, de ultieme vacay met de meiden wil of juist goedkope spots voor je feestvakantie op Kos zoekt. Ben je een echte beachlover, dan vind je op Kos hotels aan zee voor die frisse ochtendduik of nachtelijke skinnydip. Wil je dit jaar als ultieme vip naar Kos? Ga dan voor all inclusive, mét onbeperkte drankjes voor je pre-party. Als je liever zelf je ontbijtje wil verzorgen om wat partybudget te sparen, boek dan een appartement op Kos. Reis je sowieso op budget en zoek je een goedkoop hotel voor die paar uurtjes slapen na de club, dan zit je ook goed bij GOGO. Kan je niet kiezen of kom je er niet helemaal uit? Mail ons dan op info@gogo.nl en wij regelen voor jou en je squad de perfecte spot voor de ultieme jongerenvakantie op Kos.

Bekijk de kaart

POPULAIRE ACCOMMODATIES