Meisje in gele opblaasband in het zwembad

Jongerenappartement Griekenland

  1. Home
  2. Appartement
  3. Griekenland

Jouw appartement in Griekenland: let’s get the party started!

Zeg je zon, zee en feest, dan zeg je Griekenland. Drie dikke redenen om jouw zomervacay dit jaar daar te vieren. De Griekse partyeilanden Kos, Kreta en Zakynthos zijn er klaar voor, dus waar wacht je nog op? Eén ding is zeker: met een dik appartement in Griekenland weet je dat je ieder feestje goed begint én eindigt. Hier maak jij je klaar voor de avond met een drankje in de hand en houd je ‘s nachts een after met je vakantieliefde op je slaapkamer. De volgende dag rol je zo het strand op in je brakpak om je roes uit te slapen of schildpadden te spotten. Of blijf lekker bij je appartement met zwembad. Maximale chillings! Wij hebben de meest relaxte jongerenappartementen in Griekenland voor je op een rij gezet. Voor grote en kleine groepen, babes en dudes. Check it out!

Check appartementen per eiland

Zoek jouw ideale verblijf

Keihard gaan in Griekenland? Appartement boeken en go!

Creating memories doe je vanuit je next level appartement in Griekenland. Ga bijvoorbeeld mee met de GOGO relaxing cruise en ontdek de amazing onderwaterwereld. Of boek één van de andere dikste activiteiten die GOGO organiseert, zoals een Griekse avond om even helemaal te escapen. Blijf jij met je kater liever aan land? De Griekse eilanden zijn omringd door helderblauw water en witte zandstranden, dus leg je handdoek neer en chill ‘m tot het tijd is voor de volgende epic party. Ga los op de Strip in Kos-Stad of Laganas en feest door totdat de zon opkomt. Shots drinken op de ultieme party hotspot Starbeach in Chersonissos mag natuurlijk niet op je must do lijstje ontbreken. Een bodem leggen? Dat doe je bij de cute restaurantjes, waar je voor weinig money lekker eet. Een broodje gyros gaat er voor én na het stappen zeker in!

Fix het ultieme appartement voor je Griekenland vakantie

Vraag jezelf eens af: waar bestaat jouw squad uit deze zomer? Of je nu op jongerenvakantie gaat met je besties of een eindexamenreis boekt om finally de middelbare af te sluiten. GOGO heeft voor jullie het perfecte appartement in Griekenland. Ga je met een gemengde groep jongens en meiden, dan zijn meerdere slaapkamers wel zo chill. Er zit ook altijd een woon- en leefgedeelte bij met een keuken en koelkast. Perfect voor ijskoude drankjes en een lekkere midnight snack. Naast een appartement in Griekenland, kun je ook kiezen voor een studio. Iets minder privacy, maar wel dezelfde vacay vibes in één casa. Wist je dat veel appartementen en studio’s een eigen zwembad hebben of vlakbij het strand liggen? Rol je zo het strand op of het zwembad in met je brakke kop. Boek nu jouw vakantie-appartement in Griekenland en let’s go wild!