Betaal je vakantie in delen
Jongeren liggen op opblaaskussens in het zwembad

Jongerenappartement Zakynthos

  1. Home
  2. Appartement
  3. Griekenland
  4. Zakynthos

Chill appartement op Zakynthos: check!

Tijdens je vacay in awesome Zakynthos in Griekenland wil je natuurlijk lekker losgaan tot in de vroege uurtjes. En of je nu wilde nachten beleeft met je bae, bestie of hard gaat met de hele squad: een chill appartement in Zakynthos is de basis voor je summer escape. Say no more, want GOGO got you covered. Dik zwembad met poolbar om relaxed in te dobberen? Love it! En ben je een echte beachlover, dan check je toch gewoon een appartement in Laganas bij één van de sickste stranden van Zakynthos? Neem een cvo’tje mee en vind een paradijselijk stukje beach. Heb je ‘s nachts meteen een excuus voor je vakantieliefde om de sterrenhemel van dichtbij te spotten. Misschien toch maar vast een woordje Grieks oefenen, zet je zelf die vibe. Waar je ook voor gaat: GOGO heeft een chill aanbod appartementen die je kunt huren in Zakynthos. Check it out!

Zoek jouw ideale verblijf

Zakynthos at its finest vanuit je appartement 

Je appartement in Zakynthos moet natuurlijk de perfecte spot zijn voor je holiday. Niet alleen om je roes uit te slapen of om bij het zwembad aan je tan te werken, maar ook als homebase om het eiland onveilig te maken. Gelukkig liggen al onze appartementen in Laganas: the place to be op Zakynthos. GOGO host hier het hotte Totally Summer event. Deze awesome plek is berucht om de rainy parties waar de regendruppels voor verkoeling zorgen tijdens een wilde nacht. Liever een next level bucket in je hand? Scoor je mixdrankjes in een fishbowl bij de Fishbowl Bar. Sta je meteen lekker aan voor de rest van je avond want het uitgaan in Laganas is hard. Bijkomen doe je de volgende dag op één van de witte zandstranden van Zakynthos in de buurt van je appartement in Laganas. Beach vibes incoming! Check ook deze activiteiten, zo zie je Zakynthos at its finest.

Create memories en huur een sick appartement op Zakynthos

Weet je al met welke squad je een tropisch sfeertje in Griekenland gaat zetten? Wij fixen graag de vacay voor jou en je vrienden, sportvereniging of andere grote groep voor je. Hoef jij alleen maar te bedenken in wat voor appartement op Zakynthos jullie gaan shinen deze zomer. Griekenland is de perfecte bestemming voor een examenreis. Enjoy de lange wilde nachten van Zakynthos en relax met een drankje in je hand terwijl je op de uitslag wacht. Die examens fix je zelf, zorgen wij voor een tof appartement in Laganas zodat je een awesome tijd op Zakynthos hebt. Met een strakblauwe zee, hagelwit strand en een oud scheepswrak is Navagio Beach een absoluut hoogtepunt op Zakynthos. Net als de beroemdste eilandbewoners: de Caretta-Caretta schildpadden en de Blue Caves als paradijs om te snorkelen. Are you ready om de main character te zijn komende zomer? Let’s GOGO!