Betaal je vakantie in delen
Jongeren liggen op opblaaskussens in het zwembad

Jongerenappartement Mallorca

  1. Home
  2. Appartement
  3. Spanje
  4. Mallorca

Een appartement op Mallorca: perfect voor een partyvacay

Wow, we are going to Ibi… Nee, Mallorca! Dit is hét partyeiland van Spanje voor babes en dudes die zin hebben in een hete zomer. Met wie ga jij de temperatuur op het eiland laten stijgen? Hoe groot of klein jouw partysquad ook is, met een chill appartement op Mallorca heb je de ideale plek om jullie vacay te starten: chillen aan het strand, ijskoude cocktails drinken en ’s avonds keihard feesten op de Strip in El Arenal, the place to be op Mallorca. Wij hebben de meest relaxte jongerenappartementen op Mallorca voor je gevonden. Sommigen hebben zelfs een eigen kick-ass zwembad. Summer vibes guaranteed! Eén ding is zeker: alle appartementencomplexen zijn gevuld met jongeren die wel van een feestje houden. Daar hoor jij ook bij, dus waar wacht je nog op? Boeken, inpakken en let’s GOGO!

Verken Mallorca en let’s go wild

Je appartement op Mallorca is de perfecte plek om alle hotspots van het eiland te ontdekken. Strand dichtbij? Check. Want wat is er nu lekkerder dan na een avondje losgaan keihard chillen op de mooiste stranden aan helderblauw water, in de bruisende badplaats Playa de Palma? Beetje tannen en lekkere chicks leren kennen. Kunnen jullie meteen bedenken welke party jullie die avond onveilig gaan maken. Kies je voor een appartement op Mallorca in El Arenal, dan is het centrum met de Strip heel dichtbij. Nice! Na een heftige stapavond hoef je dus niet ver terug te lopen en duik je zo je bed in. In beide steden boek je trouwens de dikste activiteiten, zoals een jeepsafari of een dag feesten op de paëllaboot. En maak je over lekker weer op Mallorca maar geen zorgen, dat ziet er altijd goed uit. Net als de andere señores en señoritas op het eiland…

Appartement huren op Mallorca: easy as that!

De één gaat op jongerenvakantie met vrienden of vriendinnen, terwijl de ander wil chillen in de zon met bae. Hoe ziet jouw squad eruit deze zomer? Een epic appartement huren op Mallorca met GOGO is easy peasy. Gelukkig liggen al onze appartementen op Mallorca in El Arenal, de beste part-area waar jullie gaan shinen tot in de vroege uurtjes. Jouw plek heeft in ieder geval alles wat je nodig hebt tijdens je vacay, zoals een keuken, koelkast, wifi, badkamer, douche en toilet. Geen zin om zelf je katerontbijt te fixen? We got you. Boek dan een appartement op Mallorca met logies en ontbijt, zodat er elke ochtend een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaarstaat. Heel relaxed. Heb je meteen een goede reden om niet pas ’s middags je bed uit te rollen. Zo heb je nog wat aan je dag! Ga je voor een goedkope vakantie en geef je jouw moneys liever uit aan feesten en activiteiten, dan laat je het ontbijt lekker weg. In welk appartement cheers jij straks met je vrienden? Boek nu jouw vakantie-appartement op Mallorca voor je perfecte summer escape!