Een feest met veel mensen en lichtshows

Uitgaan in Playa de Palma - Mallorca

  1. Home
  2. Uitgaan
  3. Playa de Palma

uitgaan Playa de Palma

Mallorca is een heerlijk eiland om lekker uit je bol te gaan, de oneindig lange boulevard kent enorm veel hotspots en zit vol met uitgaansgelegenheden. Van clubs tot kroegen tot een mega arena vol met Duitsers.

Onze top 5

  1. Shooters
  2. Club NL
  3. Megapark
  4. De Heeren van Amstel
  5. Veronica

top party places

Onze favoriete clubs, kroegen en discotheken in Playa de Palma waar je geweest moet zijn!

shooters

Shooters is de grootste ondergrondse club van Mallorca. Je kan jezelf hier compleet in de watten laten leggen als VIP met heerlijke flessen champagne. Shooters haalt alleen de beste artiesten uit Nederland voor jullie om de avond onvergetelijk te maken. Met tien barren hoef jij haast nooit in de rij te staan voor je drankje.

club nl

Club NL is een hele toffe club op Mallorca die gelegen ligt bij strandhuisje 3 op de boulevard. Met 100% Nederlands personeel en zeer vriendelijk onderscheiden zij zich van de rest. Met verschillende Nederlandse artiesten zorgen zij ervoor dat elke avond weer anders is. Zodra jij hier één keer bent geweest kom jij hier zeker terug.

mega park

Megapark ook wel de grootste open air kroeg op Mallorca. Het feestje begint hier al om 10:00 s ’ochtends en de Duitsers vinden dit natuurlijk fantastisch. Bestel grote torens met drinken en geniet van de Duitse schlagers muziek. Ik weet zeker dat je rond 12:00 al dronken Duitsers ziet meezingen met muziek die voor ons totaal onbekend is. Megapark heeft ruimte voor zesduizend bezoekers, dus zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

de heeren van amstel

De Heeren van Amstel is al jaren de stamkroeg van GOGO. De gezelligste kroeg op Mallorca vol met Nederlanders en iedere avond moet je zorgen dat je op tijd bent, want anders sta je in een rij te wachten buiten tot je naar binnen kunt. Het personeel zorgt er wel voor dat je overheerlijk tap biertje krijgt en jij gaat hier pas naar buiten als het dicht gaat.

veronica

Veronica ligt gelegen in een zijstraat van de Boulevard en is een combinatie van een club en een kroeg. DJ Rob Toonen zorgt voor de lekkerste hits en het personeel is super vriendelijk en schenkt graag je glas bij als die leeg is. Veronica is ondergrond en mag dus tot laat open, het schijnt dat ze hier het laatste uurtje keihard vlammen, dus zeker de moeite waard om eens langs te gaan.

Populaire accommodaties Playa de Palma