Header

Partypakket El Arenal

  1. Home
  2. Partypakket
  3. El Arenal

GOGO PARTYPAKKET

Met het GOGO partypakket El Arenal 🎉 beleef jij jouw jongerenvakantie tot de max! In de partypakketten zitten de beste feesten en tofste activiteiten van Mallorca. Alles tegen de scherpste prijs en met de beste kortingen bij clubs en restaurants!

GOGO heeft de leukste things to do en de beste deals gefixt voor deze zomer in El Arenal.😊 De Partypakketten staan nu online en zijn exclusief te boeken voor alle GOGO gasten. Bespaar enorm veel geld én zorg ervoor dat je niets mist! Houdt deze pagina en onze socials in de gaten zodat je als eerste op de hoogte bent en zeker een partypakket in the pocket hebt. Nog geen vakantie geboekt? Boek nu!

Scoor hier je tickets voor Partypakket Mallorca!

 

Wat kun je zeker verwachten in het partypakket van Mallorca: 

Totally Summer:
Zon, glijbanen, een zwembad en de beste artiesten? Dan denk jij ‘Totally Summer', het grootste feest van Mallorca! Vergeet niet je zwembroek of bikini aan te trekken want jij staat met je voeten in het water of dobberend in een opblaaseend, naar de allergrootste artiesten te kijken!

Jeepsafari:
Ga mee op jeepsafari en ontdek het ruige binnenland van Mallorca. Heb je je rijbewijs mee? Spring dan maar achter het stuur en laat het stof door je haren waaien. Vergeet je bikini/zwembroek niet mee te nemen want je kun een verfrissende duik nemen tijdens deze toer.