1. Home
  2. Partypakket
  3. El Arenal

PARTY PAKKET MALLORCA

Boek nu je Party Pakket voor jou en je party crew en mis niets!

Nog even en je beleeft de zomer van je leven in Mallorca! Epic! Maar om jouw vakantie nog onvergetelijker te maken, heeft GOGO voor jou de beste deals samengesteld in een exclusief GOGO partypakket. Koop nu het exclusieve Party Pakket met korting online voor jou en je party crew. Zo zijn jullie zeker van een spot bij de dikste feesten en places to be én scoor je ook een toffe GOGO gadget die onmisbaar is op jouw vakantie.

DON'T MISS OUT! #LETSGOGO

ActiviteitenPAKKET EL ARENAL

Boek nu jouw partypakket online bij voor maar €20,- in plaats van €27,50! Ja dat is 7,50 euro korting ;)! Tijdens het boeken van jouw allervetste Mallorca-vakantie kan je dit pakket selecteren of boek je 'm later bij in de "Mijn GOGO"-omgeving. Het partypakket is te boeken tijdens het hoogseizoen, bij een verblijf van minimaal 8 dagen.


  • Pizza Party
    Prepare yourself for the best pizza in town!
  • Mallorca by night
    GOGO neemt je mee naar de hotspots van El-Arenal! De Mallorca by night is de leukste manier om direct alle topkroegen, clubs en andere Nederlandse partypeople op Mallorca te leren kennen! 

Verblijf jij korter dan 8 dagen? Don’t worry! Onze reisleiding op bestemming maakt een speciaal partypakket voor jullie!

Let op! Het partypakket is beschikbaar vanaf 16 jaar.