Groepje jongeren poseren voor de foto met een roze flamingo opblaasband en GOGO vlag

Vakantie in appartement

  1. Home
  2. Appartement

Chill vakantieappartement voor een epic zomer

Deze zomer ga jij harder dan ooit in Spanje, Portugal, Bulgarije of op de Griekse partyeilanden. En of je nu op de bar staat met je bestie, shots bestelt voor al je maten of de party crasht met je hele squad, door een chill vakantieappartement te huren heb je de perfecte basis voor jullie summer escape. In een appartement heb je alles bij de hand en relax je samen met al je vrienden de hele vacay als een baas. Zon, zee, strand en sicke parties. Do we need to say more? Vanuit sommige appartementen ben je namelijk al binnen twee koprollen op het strand, hoe chill is dat? GOGO heeft next level vakantieappartementen waardoor je party people sowieso impressed zijn. Check it out!

Met je vrienden een appartement boeken in

Amazing days en nights vanuit je vakantieappartement 

Je vakantieappartement is natuurlijk zo chill dat je de hele dag in bed je roes wil uitslapen. Maar hé, je kan ook in je brakpak het zwembad in rollen of beachbabes en -dudes spotten op één van de tropische stranden. Zet jij liever de vibe door van de nacht ervoor? Flaneer dan op Starbeach, de ultieme party hotspot in Chersonissos. Hier kun je chillen, zwemmen, feesten en een sicke ride maken op de banaan. Durf jij het aan? Check ook onze andere activiteiten en vink de must do’s van je bucketlist af. Je vakantieappartement is ook de perfecte plek to get ready voor het pretty amazing event Totally Summer. Check je outfit, drink die ijskoude shots en go!

Een sick appartement huren voor je vakantie? Easy!

Vacay vibes? Check. Bestemming gekozen? Check. Nu alleen nog een dik appartement voor keiharde chillings. Hoe jouw partysquad er ook uitziet deze zomer, bij ons huur je het ultieme vakantieappartement. Ga je met je besties, sportvereniging of andere grote groep? Don’t worry, we got you covered. Wij hebben de beste vakantieappartementen voor je op een rijtje gezet, dus jij hoeft alleen nog maar te kiezen. Huur je een vakantieappartement met zwembad om te relaxen met een ijskoud drankje in je hand of ben je liever de main character met je casa in het centrum? It’s up to you! Bijna alle appartementen liggen dicht bij het strand, dus afkoelen van die hot summer nights doe je sowieso wel. Check ook onze GOGO toppers: de állerchillste vakantieappartementen met gegarandeerd tropische vibes, zieke parties en toffe activiteiten. Fix je partysquad en let’s GOGO!