1. Home
  2. Griekenland
Griekenland

Jongerenvakantie Griekenland

Summer vibes op jongerenvakantie naar Griekenland

Are you ready for your summer escape? Dan is Griekenland jouw place to be om je ultieme jongerenvakantie te vieren. Feest de examenstress eraf in de hotste clubs en maak best memories met je maten en meiden. Of werk gewoon lekker aan je tanlines terwijl je uitbrakt op goudgele stranden van Laganas. Griekenland is niet voor niets al jaren één van de populairste spots voor een feestvakantie. Elke zwoele, hete zomer stromen de Griekse eilanden Kreta, Kos en Zakynthos weer vol dudes en babes op zoek naar zon, zee en party. GOGO regelt de beste acco’s, dikste feesten, events en to do’s voor je: FOMO? Dacht het niet! Binnen vier uur vliegen zit jij met een cocktail in je hand op één van de Griekse party-eilanden. Leer nog een paar Griekse openingszinnen om die vakantielover te scoren en je vacay kan niet meer stuk. Summer vibes guaranteed op jongerenvakantie naar Griekenland!

Ou-zo partyen we in Griekenland!

Gezellige kroegen, sicke clubs, goudgele stranden met helderblauw water en ultieme surfgolven: dat is je feestvakantie in Griekenland. Elk Grieks eiland heeft genoeg hotspots voor je bucketlist. In de zomer is het hot in here: je bikini of zwembroek is dus ook gewoon meteen je sexy partyoutfit. Een van onze numero uno partyspots is het legendarische Starbeach in Chersonissos. Wil je naast feesten en uitbrakken op stranden meer zien van Griekenland tijdens je jongerenvakantie? Laganas staat naast de hotste party’s ook bekend om het schildpadden spotten en toffe to do’s als Shipwreck Beach. Ook super relaxt: in Kos-Stad ga je los in Bartstreet en pak je daarna makkelijk de fiets terug, mét bagagedrager voor je (Griekse) vakantielover. Wat de Griekse eilanden nog chiller maakt zijn leuke straatjes vol met restaurants waar je lekker én cheap eet! Kom maar op met die mezze en souflaki. Vergeet niet om het nationale drankje ouzo naar achter te slaan. Bottoms up! 

De chillste acco’s voor je feestvakantie in Griekenland

Chill je deze zomer in een all inclusive, luxe hotel of appartement in Griekenland? Met GOGO kan alles! Ben je op zoek naar een chille budget homebase in Griekenland voor je feestvakantie? Ga dan voor een appartement: daar zit altijd een keuken mét koelkast in. Dan maak je lekker je eigen ontbijtje en kan je biertjes koud zetten voor de ultieme pre-party. Wil je lekker uitkateren op het strand, dan vind je in Griekenland ook veel acco’s direct aan zee. Kan je echt niet kiezen? Wij maken het makkelijk voor je: check de GOGO suggestions, dan zit je sowieso goed. Twijfel je tussen verschillende acco’s of reis je met een grote groep en kom je er niet helemaal uit? Drop ons een mailtje op info@gogo.nl en wij fixen de ultieme jongerenvakantie in Griekenland voor jou en je squad!

Populaire accommodaties