1. Home
  2. Griekenland
Griekenland

Griekenland

Op vakantie naar Griekenland? Geweldige zwoele zomers, goed eten, prachtige stranden, helderblauw zeewater en fantastische feesten, Griekenland is niet voor niets één van de favoriete jongerenbestemmingen van GOGO. Dankzij het topaanbod van GOGO stromen de Griekse eilanden Kreta, Kos en Zakynthos elke zomer weer vol met jongeren op zoek naar zon, zee en feest! Binnen 4 uur vliegen zit jij met een drankje in je hand op één van de Griekse party eilanden!

Griekenland is omringd door zee en bestaat uit duizenden eilanden. De populairste bestemmingen voor een jongerenvakantie zijn de partyparels Chersonissos, Kos-Stad en Laganas. Naast de stranden en de helderblauwe zee zijn er ook veel koraalriffen te ontdekken en kan je schildpadden spotten. Duik met je snorkel de zee in tijdens de GOGO relaxing cruise en ontdek de onderwaterwereld. Ga jij met ons mee naar Kreta, Kos of Zakynthos?

Kroegen, clubs, hippe cocktailbars, feestcafés en discotheken zijn er in overvloed in Griekenland! Met als ultieme party hotspot Starbeach in Chersonissos! En wat de Griekse eilanden nog gezelliger maakt zijn de oude straatjes vol met heerlijke restaurantjes, waar je voor weinig geld kunt eten. Tel daar alle superleuke GOGO activiteiten bij op en je hebt de perfecte vakantie naar Griekenland. Griekenland heeft alle ingrediënten voor jouw ultieme jongerenvakantie!

GOGO Jongerenreizen heeft ook dit jaar weer de mooiste, leukste en beste plekken voor jullie geselecteerd om op de Griekse eilanden in te verblijven. Gaan jullie voor een all inclusive vakantie, luxe hotel of chillen jullie deze zomer in een appartement in Griekenland? We hebben het allemaal in ons assortiment. De vetste vakanties voor jongeren boek je bij GOGO! Als je twijfelt tussen verschillende accommodaties of als je met en grote groep op vakantie wilt gaan en er niet helemaal uitkomt, mail ons dan op info@gogo.nl en wij regelen de ultieme jongerenvakantie voor jou en je squad!

Check de GOGO blog voor alle hotspots en tips van Griekenland!

 

Alle informatie over hoe wij omgaan met Covid-19 vind je hier.

Populaire accommodaties

Corona-informatie op de bestemming

FACILTEIT
STAAT
TOEVOEGINGEN
Belangrijke informatie betreft verplichte reisdocumentatie
Ja
Bekijk hier de FAQ pagina.
Afstand in publieke ruimtes
Ja
1,5 meter
Mondkapje
Ja
Verplicht in publieke en openbare buitenruimtes. Op straat geen mondkapje verplicht, tenzij de 1,5 meter niet gewaarbord kan worden.
Maximaal aantal personen buiten
Nee
Geen maximaal aantal personen zo lang er wel 1,5 meter afstand wordt gehouden.
Is het toegestaan om een accommodatie te delen met mensen buiten het eigen huishouden?
Ja
Avondklok of andere tijden met afwijkende regels?
Nee
Restaurants
open
Geen sluitingstijd, Max 10 personen aan een tafel. Binnen is alleen toegestaan als je ingeënt bent (14 dagen na laatste vaccinatie). Buiten ook mogelijk zonder vaccinatie.
Bars
Open
Geen sluitingstijd, Max 10 personen aan een tafel. Binnen is alleen toegestaan als je ingeënt bent (14 dagen na laatste vaccinatie). Buiten ook mogelijk zonder vaccinatie.
Discotheken, clubs, nachtleven
Gesloten
Supermarkten en drogisterijen
Open
Activiteiten, attracties en bezienswaardigheden
Gedeeltelijk gesloten
Musea en archeologische plekken in de openlucht zijn open. Enkel toegankelijk na volledige vaccinatie, een herstelbewijs of een negatieve corona (snel)test van uiterlijk 48 uur oud.
Evenementen (binnen en buiten)
Niet toegestaan
Transferregeling
Ja
85% Van de capaciteit. Privétransfer 2 personen maximaal.
Maximaal 4 personen in een (huur) auto, behalve wanneer je met een gezin bent met kinderen onder de 18 jaar. Dan mag je samen in de auto reizen.
Openbaar vervoer en taxi's
Ja
Stranden
Open
Goed om te weten