GOGO Jongerenreizen stranden

Stranden Laganas

  1. Home
  2. Stranden
  3. Laganas

De mooiste stranden van Laganas

Je roes uitslapen op één van de prachtige zandstranden van Zakynthos, rustig aan je kleurtje werken in de Griekse zon, een verfrissende duik in zee en een heerlijke cocktail in je hand. Do we need to say more? Pak je handdoek en zonnebrand maar want de beach vibes van Laganas zijn aan! Lig jij deze zomer bij hotspot Starbeach? Op het prachtige zandstrand van Malia beach, in het helderblauwe zeewater van Preveli beach of op het wit / rozige strand van Balos beach?

De stranden van Laganas zijn van alle gemakken voorzien. Cocktail? Check. Hotte strandwachten in rode shorts en sexy girls in bikini? Check. Je kater overwinnen op een loungebed? Check. Als zonaanbidder werk je op je gemak aan je bruine teint op de prachtige stranden van Laganas!

GOGO gaat al jarenlang naar de vetste stranden op de bestemmingen waar jij kunt genieten van zon, zee, strand!

Laganas

LAGANAS BEACH

Laganas ligt aan een 9 kilometer lange baai. Niet zo gek dus dat dit strand erg populair is. Met allerlei bars, restaurants en ligbedjes kom je op dit strand niets tekort. Extra bijzonder is dat de baai van Laganas voor een groot deel beschermd natuurgebied is, omdat de Caretta-Caretta schildpad hier zijn nestjes maakt. Je hebt dan ook een grote kans om deze vrolijke eilandbewoner tegen te komen met snorkelen.
Bovenaanzicht van rotsformatie zakynthos, griekenland

SHIPWRECK BEACH

In een baai, omringd door ruige kalksteenkliffen en azuurblauw water ligt het meest gefotografeerde zandstrand van Zakynthos: Shipwreck Beach. Het hagelwitte zand steekt nog witter af tegen het felblauwe water. Het aangespoelde scheepswrak in het midden van het strand trekt direct je aandacht. Als je er toch bent zorg dat je het uitkijkpunt niet mist voor je mooiste vakantiefoto’s. Perfect daytrip!
Banana beach

BANANA BEACH

Banana Beach is de place to be als je van watersporten houdt. Leef je uit op en in het azuurblauwe water van dit langste strand van Zakynthos. Of het nu om een banana ride gaat, waterskiën, jetskiën, parasailing of kanoën, je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt hier aangeboden. Waar waag jij je aan?! Bezoek ’s avonds een van de beachclubs met loungemuziek en waar je regelmatig vette optredens van (inter)nationale DJ’s kunt meepakken.