Header

Partypakket Zakynthos

  1. Home
  2. Partypakket
  3. Laganas

GOGO PARTYPAKKET

Met het GOGO partypakket Zakynthos 🎉 beleef jij jouw jongerenvakantie tot de max! In de partypakketten zitten de beste feesten en tofste activiteiten op Laganas. Alles tegen de scherpste prijs en met de beste kortingen bij clubs en restaurants!

GOGO heeft de leukste things to do en de beste deals gefixt voor deze zomer op Laganas.😊 De Partypakketten staan nu online en zijn exclusief te boeken voor alle GOGO gasten. Bespaar enorm veel geld én zorg ervoor dat je niets mist! Houdt deze pagina en onze socials in de gaten zodat je als eerste op de hoogte bent en zeker een partypakket in the pocket hebt. Nog geen vakantie geboekt? Boek nu!

Scoor hier je tickets voor Partypakket Zakynthos!

Wat kun je zeker verwachten in het partypakket van Zakynthos: 

Seasafari: 
Zeg je Zakynthos, dan zeg je: helderblauwe zee en de schildpadden natuurlijk! Met de sea safari ga je de schildpadden te spotten, want geloof ons, die zitten hier in grote getalen. Natuurlijk zijn de Blue caves ook een niet te missen hotspot van Zakynthos, dus daar maken we ook een mooie stop om zelfs in de grotten te gaan zwemmen. Als afsluiter bekijken we de zonsondergang vanaf Turtle Island, één van de beste sunset-spots die je maar kan vinden.

Sunset Partyboot
Los op Zakynthos! Wij hebben de dikste boot gefixt, waarop we een mooi feestje gaan bouwen. We beginnen rustig met een tocht langs de grotten en varen met onze privé kajuit zo ver als je kan kijken. Geen boottocht is compleet zonder een pitstop om van de boot af te springen en een verfrissende duik te nemen🤽‍♀️ . Als klap op de vuurpijl bekijken we de zonsondergang tussen de rotsen door 🌅. Na de sunset gaat de muziek harder en laten we zien hoe hard de enige Nederlandse partyboot kan gaan!