Een feest met veel mensen en lichtshows

Uitgaan in Zakynthos

  1. Home
  2. Uitgaan
  3. Zakynthos

uitgaan in Zakynthos

Zakynthos heeft een uitgaansstrip van 3km lang waar alle internationale clubs, kroegen en cocktailbarren gevestigd zitten. Dit is echt de place to be voor de avonduurtjes en avonturiertjes ;).

onze top 5

  1. Rescue Club
  2. Fishbowl
  3. Sugar
  4. Barcode
  5. Sin City

top party places

Onze favoriete clubs, kroegen en discotheken in Laganas waar je geweest moet zijn!

rescue club

De Totally Summer locatie van GOGO in Laganas, in deze discotheek organiseren ze rainy parties, dansen in de regen druppels op de lekkerste beats!

fishbowl

In deze grote discotheek wordt veel internationale muziek gedraaid en je kunt er terecht voor de lekkerste fishbowls gevuld met mixjes. Je herkent Fishbowl Bar aan de enorme fishbowl op het dak.

sugar club

Wie kan dansen gaat zeker naar Sugar Club, hier springen de lekkerste beats uit de speakers!

barcode

Bij Barcode kan je terecht voor een karaoke sessie om je stembanden warm te draaien voor de avond! Uiteraard onder het genot van een heerlijke vers gemaakte cocktail.

sin city

De perfecte start van je stapavond. Op het fancy terras van Sin City kan je genieten van een drankje en je nieuwe vakantieliefde spotten!

Zero's

Zero's is één van de grootste clubs op de strip waar vaak optredens zijn van Georgie Shore dj’s. De grote en gezellige dansvloer, spectaculaire licht- en lasershows en de heerlijke muziek maken Zeros Club één van de populairste hotspots van Laganas.

Populaire accommodaties Laganas