Jongerenvakantie 2022

Let's GOGO!

  1. Home
  2. Jongerenvakantie

De vetste jongerenvakanties in 2022

Ook in 2022 kan jij weer bij GOGO terecht voor een jongerenvakantie met jouw vrieden. Samen met leeftijdsgenoten beleef jij een te gekke zomer! Speciaal voor jou selecteren wij de allervetste hotels en appartementen. Van accommodaties exclusief voor jongeren waar alleen maar gezellige mensen verblijven tot aan spotgoedkope deals en de dikste eindexamenreizen.

We snappen dat je een aantal vragen hebt over aankomende zomer. Daarom hebben we voor jou een aantal garanties op een rij gezet. Aan deze garanties mag je ons altijd houden. Deze garanties zorgen ervoor dat je zonder zorgen kunt gaan genieten van een fantastische vakantie en ook zorgt dit ervoor dat je je ook voor vertrek geen zorgen hoeft te maken. Alle garanties vind je op deze pagina!

Zo heeft GOGO nu ook een Cash Back garantie! Als het reisadvies voor je bestemming binnen 2 weken voor vertrek wegens COVID-19 op code rood of oranje staat, krijg je gegarandeerd je geld terug. Wij zorgen verder dat jij deze zomer helemaal veilig op vakantie kan. No worries!

Benieuwd naar de alles wat jij kunt doen tijdens jouw vakantie? Check dan hier een overzicht per bestemming.

Hieronder vind je eenvoudig jouw ideale vakantie!

GOGO garanties

  • Cash back bij negatief reisadvies
  • Reisleiding die 24/7 voor je klaarstaat
  • Altijd verzekerd van repatriëring
  • Financiële zekerheid via SGR
  • Veilige vakantie conform Covid-19 regelgeving

Zoek jouw ideale jongerenvakantie