1. Home
  2. Spanje
  3. Mallorca
Mallorca

Jongerenvakantie Mallorca

Naar Mallorca op feestvakantie met GOGO

Wilde nachten, helderblauw zeewater, een geweldig klimaat, een sick uitgaansleven, de leukste restaurantjes en de vetste clubs. Dat is wat jou te wachten staat bij een jongerenvakantie naar partyeiland Mallorca! Net als het kleinere Ibiza en Menorca hoort Mallorca bij de eilandengroep de Balearen in de Middellandse Zee, aan de noordoostkust van Spanje. Gaat jouw vacay naar Mallorca, check dan de plaatsen El Arenal of Playa de Palma. Dit zijn the places to be voor een te gekke zomer vol zon, feesten, shoppen en de dikste activiteiten. Naast partying ‘till dawn heeft Mallorca ook ontelbaar veel mooie instaworthy zandstranden, baaitjes, kliffen, kleine vissersdorpjes en een prachtige onderwaterwereld met vette grotten om doorheen te snorkelen of duiken. Beleef op Mallorca de jongerenvakantie van je leven! Check onze GOGO blog voor alle hotspots op Mallorca.

Jouw jongerenvakantie naar Mallorca: geen fomo met GOGO

Heb jij ff genoeg strand-uurtjes erop zitten en zin in wat actie? Boek één van de vette GOGO activiteiten of boek het GOGO Partypakket. Klim op de GOGO Paellaboot, inclusief paella en de beste dj’s van de grootste clubs. Living on the edge? Pak de jeepsafari en cruise tijdens je jongerenvakantie in Mallorca met die 4-wheel drive door het ruige landschap van het eiland. Instant adrenalinerush. Opgefrist en ready to party? Doe mee aan Mallorca by night en ontdek wat Mallorca’s nightlife te bieden heeft. Liever ff in de relaxstand? Blijf dan lekker chillen aan de pool, luister een podcastje of lees een boek terwijl je je beachbody wat welverdiende zon gunt en aan je tan werkt. Vibe & shine vervolgens lekker verder tijdens één van de vele poolparties. Kortom; ga naar Mallorca op jongerenvakantie en beleef jouw droomvacay met je partysquad en nieuwe besties!

Naar Mallorca op jongerenvakantie on your terms

Ben je op zoek naar een zo’n cheap mogelijke jongerenvakantie op Mallorca? Dat komt goed uit: GOGO heeft ook dit jaar weer de mooiste, leukste en beste plekken voor jou en je squad gevonden. Gaan jullie voor een all inclusive vakantie, luxe hotel of chillen jullie ‘m als een baas deze zomer in een appartement op Mallorca? We got you covered! Hete en lange nachten; de vetste vakanties voor jongeren boek je bij GOGO. Als je twijfelt tussen verschillende accommodaties of als je met een grote groep op vakantie wilt gaan en er niet helemaal uitkomt, mail ons dan op info@gogo.nl en wij cheffen de ultieme jongerenvakantie voor jou en je squad!

Bekijk de kaart

POPULAIRE ACCOMMODATIES