0900-0291 (lokaal tarief)

Bucketlist proof met het GOGO Partypakket!

Met het GOGO Partypakket beleef jij jouw jongerenvakantie tot de max! Niet alleen hoef jij je geen zorgen te maken dat je ook maar iets mist op jouw vakantiebestemming, je krijgt ook nog eens vette kortingen!

GOGO heeft de leukste things to do voor jou geselecteerd. En belangrijker, de allervetste feesten!
Wil jij wat dingen van jouw bucketlist strepen en ga je naar een van onderstaande GOGO bestemmingen? Boek het GOGO Partypakket direct online bij je vakantie. Zo bespaar je enorm veel geld uit én zorg je ervoor dat je niets mist!
Naast de Partypakketten kun je op vooraf én op bestemming ook nog een heleboel andere toffe GOGO activiteiten bijboeken.

Partypakket

Ga jij naar Mallorca of Albufeira deze zomer? Vergeet dan zeker het Partypakket niet bij te boeken. Wij hebben de beste deals al voor jou onderhandeld, zodat je dat niet zelf meer hoeft te doen!

Naast het Partypakket kun je op bestemming ook nog een heleboel andere toffe GOGO activiteiten bijboeken.

Partypakket in Albufeira

De kroegentocht is de beste manier om het nachtleven in het oude centrum van Albufeira te verkennen. Nadat je het eerste shotje achterover hebt gegooid in de eerste kroeg, kan het feest pas écht beginnen. Tot laat in de nacht zullen we oud Albufeira laten zien wat feesten is!

Een instant party feeling heb je zo te pakken op Party Crashers. Dit is het gekste feest van de week waar alles mogelijk is! Kom dit feestje crashen met je vrienden. De dikste DJ's zijn er ook! Iedereen springt, danst en gaat los op de ontelbare hits die elkaar feilloos opvolgen… Een avond om nooit te vergeten!

2 vakanties in 1, ontdek deze gave stad in 1 dag! Lissabon wordt als van de mooiste en gezelligste steden van Zuid-Europa gezien. Dat belooft wat!

Met het GOGO Partypakket mis jij niets tijdens jouw ultieme zomervakantie! Boek nu jouw Partypakket online bij voor maar €40,- in plaats van €50,-! Het Partypakket is te boeken voor aankomsten van 8 juli tot en met 12 augustus 2018, bij een verblijf van minimaal 8 dagen.

Kroegentocht
Na de GOGO Kroegentocht ken je in één klap de leukste mensen met wie jij je vakantie gaat doorbrengen, ben je in alle gezellige kroegen en vette clubs geweest en weet je waar je de rest van je vakantie waar je naartoe moet in Albufeira!

Totally Summer
Trek je mooiste outfit aan en ga los bij Totally Summer  in Albufeira. Zorg dat je genoeg energie hebt om tot in de late uurtjes door te dansen, feesten en flirten want hier ga jij compleet uit je dak! Houd voor de line-up
totallysummer.nl in de gaten!

Party Crashers
Een instant festival feeling heb je zo te pakken op Party Crashers. Dit geflipte festival is eigenlijk 3 feesten in 1! Iedere week breken we de tent af met onder andere de Darkraver, Puinhoop Kollektiv, SBMG, Stuk TV and many more! Iedereen springt, danst en gaat los op de ontelbare hits die elkaar feilloos opvolgen… Een avond om nooit te vergeten!

Laden…