Betaal je vakantie in delen
Header

Partypakket Playa de Palma

  1. Home
  2. Partypakket
  3. Playa de Palma

GOGO PARTYPAKKET

Met het GOGO partypakket Playa de Palma 🎉 beleef jij jouw jongerenvakantie tot de max! In de partypakketten zitten de beste feesten en tofste activiteiten van Mallorca. Alles tegen de scherpste prijs en met de beste kortingen bij clubs en restaurants!

GOGO is op dit moment bezig om voor jou de leukste things to do en de beste deals te fixen voor deze zomer op Playa de Palma. Dus nog even geduld.. 😊 De Partypakketten zullen vanaf maart 2024 online staan en zijn dan exclusief te boeken voor alle GOGO gasten. Bespaar enorm veel geld én zorg ervoor dat je niets mist! Houdt deze pagina en onze socials in de gaten zodat je als eerste op de hoogte bent en zeker een partypakket in the pocket hebt. Nog geen vakantie geboekt? Boek nu!

Wat kun je zeker verwachten in het partypakket van Mallorca: 

Totally Summer:
Zon, glijbanen, een zwembad en de beste artiesten? Dan denk jij ‘Totally Summer', het grootste feest van Mallorca! Vergeet niet je zwembroek of bikini aan te trekken want jij staat met je voeten in het water of dobberend in een opblaaseend, naar de allergrootste artiesten te kijken!

Jeepsafari:
Ga mee op jeepsafari en ontdek het ruige binnenland van Mallorca. Heb je je rijbewijs mee? Spring dan maar achter het stuur en laat het stof door je haren waaien. Vergeet je bikini/zwembroek niet mee te nemen want je kun een verfrissende duik nemen tijdens deze toer.