Header

Partypakket Playa de Palma

  1. Home
  2. Partypakket
  3. Playa de Palma

GOGO PARTYPAKKET

Met het GOGO partypakket Playa de Palma 🎉 beleef jij jouw jongerenvakantie tot de max! In de partypakketten zitten de beste feesten en tofste activiteiten van Mallorca. Alles tegen de scherpste prijs en met de beste kortingen bij clubs en restaurants!

GOGO heeft de leukste things to do en de beste deals gefixt voor deze zomer in Playa de Palma.😊 De Partypakketten staan nu online en zijn exclusief te boeken voor alle GOGO gasten. Bespaar enorm veel geld én zorg ervoor dat je niets mist! Houdt deze pagina en onze socials in de gaten zodat je als eerste op de hoogte bent en zeker een partypakket in the pocket hebt. Nog geen vakantie geboekt? Boek nu!

Scoor hier je tickets voor Partypakket Mallorca!

 

Wat kun je zeker verwachten in het partypakket van Mallorca: 

GOGO VIP Night
Dit is de avond dat jij kunt shinen! Trek je mooiste jurkje of blouse aan voor onze GOGO VIP Night. Bij binnenkomst krijg je een cocktail, staat de DJ heerlijke nummers te draaien en op deze prachtige locatie kun je de mooiste foto’s maken! Een perfect begin van je avond met je vrienden om vervolgens GRATIS door te gaan naar Beachhouse.

Jeepsafari:
Ga mee op jeepsafari en ontdek het ruige binnenland van Mallorca. Heb je je rijbewijs mee? Spring dan maar achter het stuur en laat het stof door je haren waaien. Vergeet je bikini/zwembroek niet mee te nemen want je kun een verfrissende duik nemen tijdens deze toer.