GOGO Jongerenreizen stranden

Stranden El Arenal

  1. Home
  2. Stranden
  3. El Arenal

De mooiste stranden van El Arenal

Je roes uitslapen op één van de prachtige zandstranden van Mallorca, rustig aan je kleurtje werken in de Spaanse zon, een verfrissende duik in zee en een heerlijke cocktail in je hand. Do we need to say more? Pak je handdoek en zonnebrand maar want de beach vibes van El Arenal zijn aan! Lig jij deze zomer op het prachtige zandstrand van El Arenal? In het mooie baaitje Cala Pi? Of chill jij hem op één van verborgen strandjes op weg naar Palma?

De stranden van El Arenal zijn van alle gemakken voorzien. Cocktail? Check. Hotte strandwachten in rode shorts en sexy girls in bikini? Check. Je kater overwinnen op een loungebed? Check. Als zonaanbidder werk je op je gemak aan je bruine teint op de prachtige stranden van El Arenal!

GOGO gaat al jarenlang naar de vetste stranden op de bestemmingen waar jij kunt genieten van zon, zee, strand!

El Arenal strand

EL ARENAL

Het strand van El Arenal is waar je moet zijn! De verschillende terrasjes en cocktailbarretjes zijn hier niet moeilijk te vinden. Met het helderblauwe water, de palmbomen, de rieten parasols en de warme zon waan je je even in een paradijs.
Cala pi

CALA PI

Als je El Arenal uit loopt tref je verschillende mooie en romantische baaitjes. Of pak eens de bus naar Cala Pi, met turquoise blauw water en parelwit zand, een echte hotspot van Mallorca.
Playa de palma strand

PALMA

Huur een fiets huren en fiets richting Palma, waarbij je op nog meer strandjes uitkomt. Mallorca is the place to beach! Vergeet niet de leuke winkeltjes binnen te stappen en te flaneren door de echte Spaanse straatjes.