Betaal je vakantie in delen!

Eindexamenreizen 2023

De vetste examenreizen op één plek!

 1. Home
 2. Eindexamenreizen

Met GOGO op eindexamenreis

Je examens zitten erop. En nu? Ga je thuis zitten wachten en met pijn in je buik op de uitslagen wachten, of ga je helemaal los op een van onze party bestemmingen?! Met GOGO vlieg je in no time naar de zon, de witte stranden en de dikste feesten van Lloret de Mar, Albufeira of Chersonissos. Laat de stress lekker achter je want it’s time to party! Al onze goedkope examenreis bestemmingen  check je hier. Are you ready? Let’s GOGO!

Het zwoegen zit erop en het is nu tijd voor party! Speciaal voor alle eindexamenkandidaten van 2023 heeft GOGO vanaf eind mei een aantal vette eindexamenreizen samengesteld!

 • De grootste eindexamenweek van Europa
 • De beste jongerenbestemmingen
 • Vertrek van 25 mei t/m 7 juni 2023
 • Gooi de examenstress van je af

GOGO garanties

 • Fun & Party! 
 • Reisleiding die er 24/7 voor jou is
 • Cashback bij negatief reisadvies
 • Altijd verzekerd van repatriëring
 • Financiële zekerheid via SGR

Examenreis Chersonissos

Zeg je examenreis, dan zeg je Cherso! Van chillen bij het zwembad tot losgaan op Starbeach - welcome to paradise. Tijdens jouw eindexamenreis naar Chersonissos verveel je je geen moment en ga je van hotspot naar hotspot. Proosten met cocktails bij de poolbar, bungeejumpen, uit eten in een van de toffe restaurants, kroegentochten en natuurlijk losgaan op de beste dj’s, day and night.  Bijkomen doe je op een ligbedje in de zon bij je luxe hotel met zwembaden en glijbanen. Check hier onze trips naar Cherso en boek jouw examenreis van 2023!

Examenreis Albufeira

Aan de Portugese kust ligt het ultieme oord voor een next level jongerenvakantie; Albufeira. Je vindt het hier allemaal: kroegen in het oude centrum, dikke clubs in nieuw-Albufeira, sicke activiteiten en een enorm strand. De winkels zijn tot laat open, de locals zijn relaxed en het eten is top. Als de nacht valt kies je een van de vele clubs aan de Strip. Albufeira has it all! Waar je verblijft is bovendien up to you. All inclusive, in een villa of een luxe hotel: bij GOGO kan het allemaal.

Examenreis Lloret de Mar

Partyhotspot numero uno; Lloret de Mar! De onvermoeibare zon, het heerlijke strand, het grenzeloze nachtleven, de mooiste clubs, de wildste feesten, de gezelligste kroegen en de leukste terrasjes & restaurantjes, dat is Lloret de Mar. Living la vida loca! Met GOGO pak je sowieso alle hotspots mee, waaronder de vetste party’s en kroegentochten. Jouw examenreis naar Spanje begint hier!