0900-0291 (lokaal tarief)

Totally Springbreak

  • Incl. Kroegentocht, Party Crashers & Fuck School Party
  • De beste feestbestemmingen
  • De grootste eindexamenweek van Europa

Speciaal voor alle eindexamenkandidaten heeft GOGO eind mei en begin juni een aantal vette eindexamenreizen samengesteld... Totally Springbreak!

Heb jij ook geen zin om na je examens met pijn in je buik op de uitslagen te wachten? Heb je in plaats daarvan zin om alle examenstress van je af te gooien? Verzamel dan al je klasgenoten en ga direct na jouw laatste examen met ons mee naar de topbestemmingen Lloret de Mar, Albufeira, Mallorca of Chersonissos. Het zwoegen zit erop en het is nu tijd voor party! Daarom heeft GOGO nu Totally Springbreak vakanties samengesteld om jou je ultieme zomervakantie te bezorgen.

Bestemmingen


Zin om dit jaar alle examenstress van je af te gooien? Met Totally Springbreak ben je niet alleen verzekerd van een dikke zomervakantie, maar zijn er een aantal feesten en activiteiten ook nog eens inbegrepen!

Totally Springbreak

GOGO organiseert met vertrek van 25 mei tot en met 4 juni Totally Springbreak in Albufeira! 
Speciaal voor jouw ultieme eindexamenreis heeft GOGO
Villa Magdalena, Villa Leros, Villa Rosa/Villa Branca, Appartementen Elma, Appartementen en Villa Pedro, Appartementen Soldoiro, Appartementen Ourasol/Ouravista, Appartementen Vilanova Resort, Appartementen Pateo da Aldeia, Villa's Cruz en Villa's Ouravilla's geselecteerd.

Boek jij een Totally Springbreak accommodatie, dan is het Totally Springbreak Pakket inbegrepen! Met dit pakket mis jij niets tijdens jouw ultieme examenreis. Je krijgt:

Fuck School Party: Full Moon thema feest met buckets, neon en tropische temperaturen.
Party Crashers: We breken de tent af met bekende DJ's als Freddy Moreira, Lady Bee en The Partysquad!
Kroegentocht: GOGO neemt je mee naar de hotspots van Albufeira!
Gadget: Verrassing!

Ga jij net een weekje later naar Albufeira? Het Totally Springbreak Pakket is met vertrek tot en met 6 juni 2018 ook los bij te boeken voor €25,-.

Laden…