1. Home
  2. Eindexamenreizen

SPRINGBREAK XL

Speciaal voor alle eindexamenkandidaten heeft GOGO begin juni een aantal vette eindexamenreizen samengesteld... Springbreak XL!

Heb jij ook geen zin om na je examens met pijn in je buik op de uitslagen te wachten? Heb je in plaats daarvan zin om alle examenstress van je af te gooien? Verzamel dan al je klasgenoten en ga direct na jouw laatste examen met ons mee naar de topbestemmingen Lloret de MarAlbufeiraMallorca of Chersonissos. Het zwoegen zit erop en het is nu tijd voor party! Daarom heeft GOGO nu Springbreak XL vakanties samengesteld om jou je ultieme zomervakantie te bezorgen.

Keihard feesten in plaats van nagelbijtend wachten op je examenuitslag? Met Springbreak XL ben je verzekerd van een dikke zomervakantie! Feesten, relaxen en genieten in de zon met GOGO. Ga jij met je squad naar Chersonissos, Lloret de Mar, Albufeira of El Arenal? In de zoek en boek onderaan de pagina kun je eenvoudig filteren op je favoriete bestemming en direct het aanbod bekijken. Liever meer info over de bestemmingen? Klik dan op een van de bestemmingsblokken hieronder.

  • De grootste eindexamenweek van Europa
  • De beste feestbestemmingen
  • Vertrek van 1 t/m 16 juni 2021
  • Gooi de examenstress van je af

ALBUFEIRA

Bekijk hier alles over Albufeira

CHERSONISSOS

Bekijk hier alles over Chersonissos

LLORET DE MAR

Bekijk hier alles over Lloret de Mar

MALLORCA

Bekijk hier alles over Mallorca