Meisje in bikini wappert met de geel-blauwe GOGO vlag

Examenreis bestemmingen

  1. Home
  2. Eindexamenreizen

Examenreis: in, examenstress: out

You did it! Klaar met je examens en is school nu the last thing on your mind? Drop die stress tijdens je examenreis op één van onze next level party bestemmingen. Ga keihard los op eindexamenreis in Griekenland. Zie na een dikke fissa de zon opkomen met je vakantiebae op Starbeach, dé hotspot in Chersonissos. Of work on those tanlines in Albufeira aan de Portugese kust. Je doet er mee aan de sicke activiteiten: ride those waves op dé surfspot van Portugal, scheur met een jeep door de Algarve of shop till you drop in Lissabon. En they don’t call it Albufissa for nothing! Living la vida loca tijdens je examenreis doe je in Lloret de Mar in Spanje. Drankje in je hand en hasta la fiesta. Met je hele squad op de banaan en ‘s avonds losgaan in de dikste clubs. We got you! Check nu onze examenreis bestemmingen!

Good times & tan lines op jouw examenreis

In afwachting van je examenuitslag de stress eraf feesten? Vlieg met GOGO naar de zon, chille beaches en de vetste fissa’s met internationale dj’s in Chersonissos, Albufeira of Lloret de Mar. Werk aan je tan bij het zwembad of op een instaworthy strand en wie weet spot jij naast beachbabes en hotte surfdudes ook wel dolfijnen of zeeschildpadden! Welke bestemming je ook kiest voor je examenreis, het uitgaansleven is sick op onze examenreis bestemmingen. GOGO organiseert ook dikke activiteiten waarmee je het maximale uit je examenreis haalt. Ga op surfari en jump over gruwelijke golven als een pro. Streep je bucketlist af met een bungeejump in Starbeach en kill alle slides in het grootste waterpark aan de Costa Brava. Slapen doe je thuis maar!

Boek een goedkope examenreis met je crew

Low on cash? No worries, voor een examenreis on a budget check je onze goedkope jongerenvakanties. En jouw goedkope examenreis is echt niet skeer. Chill ‘m als een baas in een hotel waar het eten, snacks en drankjes inbegrepen zijn. Na je examens heb je zo’n all inclusive dik verdiend. Maak je na een wilde nacht liever zelf je ontbijtje, check dan onze vette appartementen. Met je brakke hoofd goed wakker worden met een duik in een sick zwembad? In deze hotels ben je je kater zo kwijt en laad je weer goed op voor een volgende wilde nacht. Check in met je bffs, maten of de hele squad en be ready voor een summer of your wildest dreams tijdens je examenreis. #LETSGOGO!