Jongerenreizen activiteiten

Activiteiten Chersonissos

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Chersonissos

Activiteiten Chersonissos

Wat te doen in Chersonissos? Vervelen ga je je in iedergeval niet want dit prachtige partyeiland heeft alle ingrediënten voor een perfecte vakantie! Met de GOGO activiteiten pak jij het beste mee van Chersonissos! Het relaxen wisselen we moeiteloos af met de allerdikste activiteiten. Ga helemaal los op Starbeach, geniet van een Griekse avond met heerlijke mezes, relax in de zon op de prachtige stranden van Kreta en verken het uitgaansleven tijdens de kroegentocht!

GOGO organiseert al jarenlang de dikste activiteiten in Chersonissos. En voor 2024 staan wij klaar om weer vol te knallen! Wij zorgen hoe dan ook voor een onvergetelijke vakantie. Check hieronder welke activiteiten we organiseren in Chersonissos!

Vakantie jongerenreizen

Partypakket

Tickets

Tickets Chersonissos

jeep

jeepsafari

Jump in die 4-wheel drive om vervolgens met wapperende haren Kreta door te scheuren. Spoel het stof van je af in het frisse water tijdens één van de stops en laat die typische Griekse lunch je goed smaken.
boulevard

boulevard

De place to be tijdens jouw vakantie; de 7 kilometer lange boulevard van Chersonissos. De boulevard loopt van het centrum helemaal naar Starbeach. Op de boulevard en in de gezellige zijstraatjes kan je heerlijk eten en vind je verschillende uitgaansgelegenheden.
partyboot

partyboot

Feesten op zee! Voor de ultieme chill- en feestsessie ga jij mee met de party boot in Sunny Chersonissos, waar jij het strand even laat voor wat het is. Het feestje begint al vroeg wanneer de DJ de boot laat schudden. 
kroegentocht

kroegentocht

GOGO neemt je mee naar de hotspots van Chersonissos! De kroegentocht is de leukste manier om direct alle topkroegen, clubs en andere Nederlandse party people op Kreta te leren kennen!
waterpark

ACQUA PLUS WATERPARK

Vergeet al je zorgen in dit vette waterpark. Pak iedere glijbaan onder de Griekse zon! Life is good! Glijden maarrrr! Ga jij met een opblaasband van de halfpipe, plons je in het water vanuit de trechter of chill jij 'em in de lazy river?