Een feest met veel mensen en lichtshows

Uitgaan in Cherso

  1. Home
  2. Uitgaan
  3. Chersonissos

Uitgaan in Chersonissos

Het ultieme party walhalla van Europa is natuurlijk Chersonissos! Uitgaan in dit zonnige oord op Kreta is gewoon next level. Zodra de heerlijke Griekse zon ondergaat komen de hotspots tot leven en is de lange boulevard de place to be! Begin op het terras tijdens happy hour om vervolgens een van de dikste clubs op te zoeken in het uitgaansgebied. Chersonissos has it all!

GOGO | Examenreis 2023 - Eindexamenreis 2023

Top 5 clubs 💃

  • Starbeach
  • Club Sensation
  • El Paradiso 
  • BIO BIO
  • Hof van Holland

top party places

Onze favoriete clubs, kroegen en discotheken in Chersonissos waar je geweest moet zijn!

BIO BIO

BIO BIO bestaat al jaren en is daarom dus zeker een GOGO topper. Met 100% Nederlands personeel en een groot buiten terras is dit de ideale plek voor avond uit. Laat je bedienen door een knappe dame of heer en bestel een overheerlijke cocktail of ga je toch liever voor een fles, geen probleem. Na wat heerlijke drankjes op het terras is het tijd om de dansvloer op te zoeken, DJ Benny Romeo draait iedere avond de lekkerste Nederlandse hitjes voor jou en je vrienden.

HOF VAN HOLLAND

Hof van Holland de grootste en gezelligste Nederlandse kroeg in Chersonissos. Dit partywalhalla is niet te missen als je over de stript loopt en staat volledig in teken van Nederlandse gezelligheid. Liters bier gaan er hier doorheen per seizoen en natuulijk kilo’s confetti. Het personeel houdt van lekker gek en is niet vies van een drankje. Zing of schreeuw mee op de lekkerste meezing klassiekers en laat je even helemaal gaan. Zodra jij hier één voet binnen hebt gezet, kom je hier zeker vaker om een heerlijke avond te beleven.

EL PARADISO

El Paradiso is niet te missen als je over de boulevard loopt van Chersonissos. Met een mooie rode LED wall aan de buitenkant zie je gelijk waar je bent. Elke avond kan je hier terecht op het terras of op de dansvloer en ga je los op de lekkerste beats uit Nederland, het personeel is erg vriendelijk en helpt je graag met het bestellen van je drankje. Het is altijd stampvol en dat betekent dat het goed en gezellig is.

STARBEACH

Starbeach is zonder meer de tofste locatie van Chersonissos en heeft eigenlijk alles wat je nodig hebt tijdens je vakantie. Overdag kan je lekker liggen op de vele strandbedjes en genieten van de waterglijbanen en in de middag/avond zijn er op verschillende dagen grote evenementen zoals Beachflirt met Afrojack.

CLUB SENSATION

Club Sensation is eigenlijk de enige echte club in Chersonissos. Met een grote VIP ruimte en mooie uitstraling kan je hier iedere avond los gaan op de dikste Nederlandse artiesten. Met namen als; Lil Kleine, Dopebwoy, Mula B en nog vele andere kom jij hier niks te kort. Haal je liever een drankje aan de bar? Of kies je toch voor een grote fles champagne in de VIP ruimte?

Populaire accommodaties Chersonissos