Jongeren staan met de geel-blauwe GOGO vlag aan de zee, met zonsondergang

Pay je vacay in delen!

  1. Home
  2. Pay je vacay in delen

Pay je vacay in delen 🤑

én daarbij chille betaalregeling

Ben je even tijdelijk broke? Betaal je trip dan in delen! 🤩 Don’t worry, de aanbetaling is maar 30% van de totale reissom en minimaal 50,- per persoon* . Dus de planner van de groep die altijd alles fixt krijgt de keuze om gespreid te betalen. Wekelijks of maandelijks en lekker easy met internetbankieren, it’s your choice! Zolang het complete bedrag maar zes weken voor vertrek op GOGO’s rekening staat.

Wij fixen een cheap vacay waarmee je rustig je halve bucketlist kan afstrepen en je ook nog wat van je Stufi overhoudt. Je boekt al vanaf €349,- een complete reis met vlucht, transfer én verblijf!  Zie jij jezelf al een week lang op Kos of Cherso zitten? Bij GOGO zijn er goedkope deals met veel extra’s, geen gedoe over het boeken met friends en gegarandeerd de beste vibe. Je kan in de meeste gevallen zelfs nog tot zes weken van te voren omboeken als jullie een andere top bestemming toch wat meer zien zitten. Twijfel je nog? Bij GOGO geven wij de beste vroegboekkortingen op je favoriete acco’s,waardoor jij nu al over je ✨main character✨ moments op het strand van Albu (Of ergens anders uiteraard) kan dromen. Check al onze deals snel en #letsgogo.

*Kleine side note: Met niet-flexibele vluchten kan het zijn dat de aanbetaling iets hoger uitvalt. Dit komt omdat wij deze inkopen zodra jij je vakantie boekt. Vakanties met deze vluchten vallen ook buiten de gratis omruilgarantie. 

partyboot

Waarom boeken bij GOGO?

  • Budgetproof op vakantie met je partycrew!
  • GOGO neemt je mee naar de dikste feesten
  • Feest goedkoper met 't GOGO partypakket
  • Hotels op de beste party spots
  • Stufi al uitgegeven? Betaal je vacay in delen

Laat GOGO alles voor je fixen: Cheap, Chill en 100% gefixt

Klinkt het volgende herkenbaar? De WhatsApp-groep met je vrienden ontploft: de ene wilt naar Albu en de ander naar Mallorca. Iedereen heeft een ander budget voor ogen en zet liever zijn Stufi niet nóg hoger. Waar de één geen moeite heeft met een paar kilometer lopen naar het strand, wilt de ander er pal naast verblijven. De vlucht sluit ook niet aan op het next level resort dat jullie voor ogen hadden, my god. Er begint al snel een discussie als blijkt dat het andere hotel toch geen zwembad heeft. Kortom, niet zo heerlie de peerlie.

Gelukkig is daar GOGO. GOGO fixt echt álles voor jullie perfecte summer trip. Wij hebben voor jullie al een selectie gemaakt met de vetste hotspots, de beste hotels bij de dikste clubs in de buurt en bieden we het NO FOMO partypakket aan. Speciaal gemaakt zodat jij budgetproof kan partyen op de dikste feesten én geld overhoudt voor Esma’s op Zakynthos beach.