1. Home
  2. Spanje
Spanje

Jongerenvakantie Spanje

De ultieme jongerenvakantie in Spanje: check it out

Op jongerenvakantie naar Spanje? Get ready voor zwoele zomeravonden, chille tapas en sangria, de mooiste stranden en massive fiestas! Spanje heeft verschillende topbestemmingen voor jouw ultieme feestvakantie in Spanje. Binnen twee uur vliegen sta jij met je voetjes in het zand, de handjes in de lucht en een parasol in je drankje aan de Costa Brava. Of je drijft op een opblaasbare eenhoorn in een sick zwembad tijdens een poolparty op feesteiland Mallorca of het never ending Lloret de Mar. Check de highlights van Mallorca en dé vijf redenen om naar Lloret te gaan! Welke partybestemming het ook wordt; in Spanje ga je keihard los in de vele kroegen, clubs, fancy cocktailbars, feestcafés, terrassen en discotheken. Check de GOGO blog voor alle hotspots en tips van Spanje. Hasta la vista en España, baby!

Naar Spanje op jongerenvakantie: GOGO takes you there!

De palmbomen en chille Spaanse stranden zorgen voor ideale beachvibes, hdp! Tel daar die heerlijke Spaanse zon en warme temperaturen bij op en je hebt alle ingrediënten om in Spanje de jongerenvakantie van je leven te beleven! Ready for some fun? Ontmoet nieuwe besties, doe aan wat summer lovin’ en make memories tijdens onze dikke GOGO activiteiten. Join onze epic Beer & Bingo, vaar mee op onze Paellaboot of haal je adrenalineshot bij een Jeep Safari (bucketlist material!). Met GOGO regel jij easy peasy een waanzinnige en onvergetelijke jongerenvakantie naar Spanje. Wat wordt het, ga jij deze zomer los in El Arenal op bountyeiland Mallorca? Of kies jij voor het vasteland en is het hasta la fiesta in legen…wait for it…dary Lloret de Mar

Op feestvakantie naar Spanje: van luxe tot budget

GOGO Jongerenreizen heeft ook dit jaar weer de mooiste, leukste en next level plekken voor jullie geselecteerd in Spanje. Gaan jullie chillen als een vip met een all inclusive vakantie, luxe hotel of zijn jullie deze zomer down met een budgethotel of appartement in Spanje om wat moneys over te houden voor die vette fissa’s en GOGO activiteiten? We got it all. De dikste vakanties voor jongeren boek je bij GOGO! Als je twijfelt tussen verschillende accommodaties of als je met een grote groep op vakantie wilt gaan en er niet helemaal uitkomt, mail ons dan op info@gogo.nl en wij fixen de ultieme jongerenvakantie voor jou en je matties. #letsgogo!

Bekijk de kaart

Populaire accommodaties