1. Home
  2. Spanje
Spanje

Spanje

Op vakantie naar Spanje? Warme zomeravonden, heerlijke tapas en sangria, de mooiste stranden en massive feesten, dat is jouw jongerenvakantie naar Spanje. Binnen 2 uur vliegen sta jij met je voetjes in het zand in het zonovergoten Lloret de Mar of Mallorca!

Spanje biedt verschillende topbestemmingen voor jouw ultieme zomervakantie. Ga jij naar dé party hotspot Lloret de Mar aan de Costa Brava of kies voor een bruisende strandvakantie in El Arenal of Playa de Palma op het prachtige Spaanse eiland Mallorca? Spanje heeft alle ingrediënten voor jouw ultieme jongerenvakantie! 

Kroegen, clubs, hippe cocktailbars, feestcafés en discotheken zijn er in overvloed in Spanje! Tel daar alle superleuke GOGO activiteiten en de Spaanse gezelligheid bij op en je hebt de perfecte vakantie naar Spanje. Hasta la vista en España, baby!

GOGO Jongerenreizen heeft ook dit jaar weer de mooiste, leukste en beste plekken voor jullie geselecteerd om in Spanje te verblijven. Gaan jullie voor een all inclusive vakantie, luxe hotel of chillen jullie deze zomer in een appartement in Spanje? We hebben het allemaal in ons assortiment. De vetste vakanties voor jongeren boek je bij GOGO! Als je twijfelt tussen verschillende accommodaties of als je met en grote groep op vakantie wilt gaan en er niet helemaal uitkomt, mail ons dan op info@gogo.nl en wij regelen de ultieme jongerenvakantie voor jou en je squad!

Check de GOGO blog voor alle hotspots en tips van Spanje!

 

Alle informatie over hoe wij omgaan met Covid-19 vind je hier.

Bekijk de kaart

Populaire accommodaties