1. Home
  2. Spanje
  3. Costa Brava
Costa Brava

Jongerenvakantie Costa Brava

Op jongerenvakantie naar de Costa Brava? Lloret de Mar is calling! Dé grootste GOGO partybestemming in Spanje voor jongeren! Gooi alle remmen los in een wereld vol clubs, kroegen, tapas, cocktails, cervezas, terrasjes, winkels en eindeloze boulevards met palmbomen.

De reden om naar de Costa Brava op jongerenvakantie te gaan is natuurlijk om te partyen to the max in de vele awesome en grote clubs! De onvermoeibare zon, het heerlijke strand, het grenzeloze nachtleven en de Spaanse gezelligheid maken Lloret de Mar de ultieme vakantiebestemming!

GOGO Jongerenreizen heeft ook dit jaar weer de mooiste, leukste en beste plekken voor jullie geselecteerd om aan de Costa Brava in te verblijven. Gaan jullie voor een all inclusive vakantie, luxe hotel of chillen jullie deze zomer in een appartement aan de Costa Brava? We hebben het allemaal in ons assortiment. De vetste vakanties voor jongeren boek je bij GOGO! Als je twijfelt tussen verschillende accommodaties of als je met en grote groep op vakantie wilt gaan en er niet helemaal uitkomt, mail ons dan op info@gogo.nl en wij regelen de ultieme jongerenvakantie voor jou en je squad!

Check de GOGO blog voor alle hotspots aan de Costa Brava!

Bekijk de kaart

POPULAIRE ACCOMMODATIES