Download de GOGO app

Altijd online

  1. Home
  2. GOGO App

gogo app

ONTMOET NU AL JE VAKANTIELIEFDE(S)!

Natuurlijk heb jij je vakantie al làààng geboekt en het wachten begint met de dag steeds zwaarder te worden. The struggle is real. Gelukkig kan je met de GOGO App alvast beginnen met jezelf te preppen voor de tofste vakantie van het jaar. Hoe vet is het om alvast een vakantieliefje te vinden voordat je vakantie nog moet beginnen? Dus dat!

GOT IT? MOOI! DOWNLOAD NU DE GOGO APP EN LAAT HET FLIRTEN MAAR BEGINNEN!

App store Google play

ALS EEN MALLE FLIRTEN

Met andere GOGO'ers op jouw bestemming.

Een vakantie met GOGO zonder een summer lover gescoord te hebben is een verspilde vakantie. No problemo, want met de GOGO App kan je met andere GOGO'ers flirten!

Kan je echt niet wachten je toekomstige vakantieschatje te fixen? Je kan thuis alvast checken wie naar dezelfde bestemming gaat als jij! Dus flirt er een eind op los en ontmoet elkaar op jullie vakantiebestemming!

AL JOUW BOEKINGSGEGEVENS 

In één handige app!

De GOGO App is er om jou voor en tijdens jouw vakantie te voorzien van informatie Met de App heb je altijd jouw boekingsgegevens bij de hand. Zo kun je op ieder gewenst moment alle reisdetails, reispapieren en betalingsgegevens erbij pakken.

Via notificaties in de app wordt jij ook op de hoogte gehouden van belangrijke ontwikkelingen over en op de bestemming. Zo ontvang je o.a. de vertrekinformatie via de app!

VAKANTIEDOKTER

Ga met een gerust hart op vakantie!

De vakantiedokter is er voor jou! Via de GOGO app kan jij eenvoudig een online videoconsultatie voeren met een Nederlandse dokter. 24 uur per dag staan er dokters klaar die jou via videogesprekken kunnen helpen met richtlijnen en digitale voorschriften!

✓ Gratis online videoconsultatie met een dokter
✓ 24 uur per dag beschikbaar
✓ Bel in je eigen taal
✓ Vertrek met een gerust hart op vakantie

COUNTDOWN

3, 2, 1… Let's GO!

Met de counter kan je in alle spanning aftellen voor de vetste vakantie EVAH! Duurt het wachten hierdoor alleen maar langer? Je kan het ook zo bekijken: je kan tegelijkertijd alvast een paar dates regelen voor je vakantie.

REAL-TIME WEER UPDATES

Everybody loves the sunshine.

Met real time weerupdates van je bestemming weet je precies wat je te wachten staat wanneer je bijvoorbeeld naar die ene gekke cruise party wilt gaan. Grote kans dat het super flex weer gaat worden!

PRIVACY VOORWAARDEN

GOGO respecteert je privacy.

De privacy voorwaarden van de GOGO app vind je hier.

Met dit beleid informeren wij je over hoe wij met je persoonsgegevens omgaan.