sunset

Download de GOGO app

Altijd online

  1. Home
  2. GOGO App

Ontdek de GOGO app

Jouw ultieme vakantie-ervaring begint hier!

Stressvrij reizen? Yes, please! Met de GOGO app heb je alle reisinfo en tickets binnen handbereik. Van vlucht- en hotelinformatie tot de vetste feesten, alles wat je nodig hebt in 1 applicatie. Zeg maar dag tegen gedoe en hallo tegen zorgeloos reizen. De GOGO app is jouw perfecte travelbuddy.

Ben jij een echte party animal? Dan is de GOGO app een absolute must-have voor jou! Met deze app kun je moeiteloos tickets scoren voor de meest exclusieve feesten, activiteiten en events op jouw vakantiebestemming. Mis geen enkele party en ontdek unieke ervaringen die je alleen bij GOGO kunt vinden. Jouw vakantie wordt een feest om nooit te vergeten!

Máár er is meer! Met de handige servicefunctie van de GOGO app pas jij gemakkelijk jouw voorkeuren aan. Extra koffers of een verzekering bijboeken? Geen probleem! Heb je last minute toch wel behoefte aan een vervoer naar jouw hotel? Fiks het met een paar klikken in de app. Kortom: de GOGO app is onmisbaar om jouw vakantie onvergetelijk (en héél relaxt) te maken!
 

GOT IT? MOOI! DOWNLOAD NU DE GOGO APP EN LAAT DE FUN BEGINNEN!

App store Google play

Next level vakantie-ervaring!

Ontdek waarom de GOGO app een must-have is voor jouw vakantie!

Ontdek 4 redenen waarom de GOGO app een must-have is is voor jouw next-level vakantie! 🌴🦩

Hoe werkt de GOGO app?

No worries, de GOGO app is super easy te gebruiken. Volg deze simpele stappen voor jouw ultieme vakantie-ervaring:


  1. Download de app: zoek de GOGO app in de App Store of Google Play Store en download 'm gratis op je smartphone.


  1. Maak een account aan: De hoofdboeker krijgt de inloggegevens via de mail. Zorg dat alle reizigers zijn toegevoegd aan de boeking. Vervolgens registreert iedereen zich met zijn of haar e-mailadres en maakt een account aan. Hiermee krijg je toegang tot alle te gekke functies van de app.


  1. Ontdek en boek: duik in de app en ontdek een wereld vol feesten, activiteiten en events op jouw bestemming. Swipe door het aanbod, kies jouw favorieten en boek ze met gemak via de app.


  1. Bereid je voor op je vakantie: check je reisdetails en gebruik de servicefunctie om jouw vakantie tot in de puntjes voor te bereiden.


Met de GOGO app heb je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie binnen handbereik. Of je nu op zoek bent naar stressvrij reizen, de ultieme feestervaring of een perfect geplande vakantie, de GOGO app maakt het mogelijk. Maak het jezelf gemakkelijk en download de app nu! Lets gogo en get this party started!