Header

Partypakket Chersonissos

  1. Home
  2. Partypakket
  3. Chersonissos

GOGO PARTYPAKKET

Met het GOGO partypakket Cherso🎉 beleef jij jouw jongerenvakantie tot de max! In de partypakketten zitten de beste feesten en tofste activiteiten op Chersonissos. Alles tegen de scherpste prijs en met de beste kortingen bij clubs en restaurants!

GOGO heeft de leukste things to do en de beste deals voor deze zomer op Cherso gefixt! De Partypakketten staan nu online en zijn exclusief te boeken voor alle GOGO gasten. Bespaar enorm veel geld én zorg ervoor dat je niets mist! Dus open de Ticketapp en scoor snel het partypakket voor Cherso!

Nog geen vakantie geboekt? Boek nu!

Wat kun je zeker verwachten in het partypakket van Chersonissos: 

Poolparty
Geen zin in huilende baby’s of chagrijnige Duitsers aan het zwembad? Kom dan naar de GOGO Poolparty In het enige echte exclusieve GOGO only hotel! Geniet van een cocktail, chill met je vrienden bij het zwembad of kijk uit over Chersonissos in 1 van de jacuzzi’s op het dakterras.

Kroegentocht 
Wij weten waar je moet zijn en zorgen ervoor dat je nooit meer naar huis wil! GOGO neemt je mee naar de hotspots van Chersonissos! De kroegentocht is de leukste manier om direct alle topkroegen, dikke clubs en andere Nederlandse partypeople van Chersonissos te leren kennen! Zo weet je gelijk waar je de rest van je vakantie naartoe moet!