Betaal je vakantie in delen
Header

Partypakket Chersonissos

  1. Home
  2. Partypakket
  3. Chersonissos

GOGO PARTYPAKKET

Met het GOGO partypakket Cherso🎉 beleef jij jouw jongerenvakantie tot de max! In de partypakketten zitten de beste feesten en tofste activiteiten op Chersonissos. Alles tegen de scherpste prijs en met de beste kortingen bij clubs en restaurants!

GOGO is op dit moment bezig om voor jou de leukste things to do en de beste deals te fixen voor deze zomer op Cherso. Dus nog even geduld.. 😊 De Partypakketten zullen vanaf maart 2024 online staan en zijn dan exclusief te boeken voor alle GOGO gasten. Bespaar enorm veel geld én zorg ervoor dat je niets mist! Houdt deze pagina en onze socials in de gaten zodat je als eerste op de hoogte bent en zeker een partypakket in the pocket hebt.

Nog geen vakantie geboekt? Boek nu!

Wat kun je zeker verwachten in het partypakket van Chersonissos: 

Acqua Plus
Vergeet al je zorgen in dit vette waterpark. Pak iedere glijbaan onder de Griekse zon! Life is good! Glijden maarrrr!

Kroegentocht 
Wij weten waar je moet zijn en zorgen ervoor dat je nooit meer naar huis wil! GOGO neemt je mee naar de hotspots van Chersonissos! De kroegentocht is de leukste manier om direct alle topkroegen, dikke clubs en andere Nederlandse partypeople van Chersonissos te leren kennen! Zo weet je gelijk waar je de rest van je vakantie naartoe moet!