Jongerenreizen activiteiten

Activiteiten Albufeira

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Albufeira

Activiteiten Albufeira

Wat te doen in Albufeira? Vervelen ga je je in iedergeval niet want deze Portugese badplaats heeft alle ingrediënten voor een perfecte vakantie! Met de GOGO activiteiten pak jij het beste mee van Albufeira! Het relaxen wisselen we moeiteloos af met de allerdikste activiteiten. Ontdek de party hotspots van Albufeira met de kroegentocht, relax een dagje op zee met de Catamaran of streep surfen van je bucketlist af!

GOGO organiseert al jarenlang de dikste activiteiten in Albufeira. En voor 2024 staan wij klaar om weer vol te knallen! Wij zorgen hoe dan ook voor een onvergetelijke vakantie! Check hieronder welke activiteiten we organiseren in Albufeira!

Een greep uit onze activiteiten

waterpark

waterpark aquashow

Vergeet al je zorgen in dit vette waterpark. Pak iedere glijbaan onder de Portugese zon! Life is good! Glijden maarrrr! Er is genoeg te doen in dit mega grote waterfunpark met zijn onweerstaanbare waterglijbanen. Aanraders zijn de Free Fall, Water Coaster, Wild Snake, River Slide en Top Swing. 
bbq

sunset bbq

Trek je mooiste feestelijke-outfit aan, het is tijd voor de Sunset BBQ! Met een cocktail in je hand wordt dit een top-BBQ om nooit te vergeten! De lekkerste Portugese steaks worden klaargemaakt waar je bij staat, vol = niet vol tijdens deze avond
Portugal

wandel door de rotsen

Alle stranden in Albufeira worden van elkaar gescheiden door de enorme rotsen. Loop als het eb is via de rotsen van het nieuwe centrum naar Oud-Albufeira en drink de lekkerste witte Sangria bij Vivaldo's.
kroegentocht

kroegentocht

GOGO neemt je mee naar de hotspots van Albufeira! De kroegentocht is de leukste manier om direct alle topkroegen, clubs en andere Nederlandse partypeople in Portugal te leren kennen! Zo weet je gelijk waar je de rest van je vakantie naartoe moet in Albufeira! 

meer feesten in albufeira

GOGO REBEL NIGHT

GOGO Rebel Night staat volledig in teken van het thema 'Jungle', trek je dierenprintje aan en ga los op de beste artiesten en in de dikste club van deze bestemming.

gogo PARTY CRASHERS

Party Crashers is het gekste feestje van de week, denk aan heel veel confetti, live acts, hardstyle, carnaval, kerstmutsen, niks is te gek!

Totally Summer

Het grootste outdoor festival van de week met de dikste artiesten uit Nederland. Frenna, Boef, Henkie T, Freddy Moreira, Johnny 500, Afro Bros and many more!