1. Home
  2. Uitgaan
  3. Albufeira

Uitgaan in Albufeira

Albufeira is natuurlijk the place to be om lekker los te gaan met een overheerlijk drankje in je handen. Wat zo mooi is aan Albufeira, is dat je namelijk op twee verschillende plekken kan uitgaan, namelijk; Nieuw en Oud.

In nieuw Albufeira geniet van je de grootste en modernste clubs van dit moment en in oud Albufeira geniet van je de overheerlijke gezelligheid van de kleinere kroegen en barren.

ONZE TOP 5

  1. Club Heaven
  2. Club Kiss
  3. Celebration
  4. Fiesta
  5. Bloopers

top party places

Onze favoriete clubs, kroegen en discotheken in Albufeira waar je geweest moet zijn!

CLUB HEAVEN

Club Heaven is de grootste club in het nieuwe gedeelte van Albufeira en staat bekend om de legendarische ‘Heaven till Seven’ avonden. Dit betekend natuurlijk dat je tot het bittere eind (7:00) door kan gaan op verschillende Nederlandste artiesten. Ze hebben by far de dikste artiesten uit Nederland voor jullie geboekt en dat iedere avond.

CLUB kiss

Club Kiss is een hele mooie, moderne club in het nieuwe gedeelte van Albufeira. Deze internationale club staat bekend om het zeer vriendelijke personeel en de toffe LED schermen in de club. Laat je volledig in de watten leggen als VIP en dans met ons op zondag op de dikste Nederlandse artiesten tijdens Partycrashers.

CELEBRATION

Celebration is natuurlijk de grootste en gezelligste kroeg van Albufeira in het nieuwe gedeelte. Het personeel is 100% Nederlands en de DJ draait de lekkerste meezingers. Je avond begint hier al vroeg en geloof ons, je gaat hier pas weg als ze dichtgaan. Bestel zeker eens het welbekende ‘Koetje’ en laat je verrassen door een overheerlijk shotje van Portugese bodem.

FIESTA

Fiesta is de grootste kroeg in het oude gedeelte van Albufeira. Met zeer gezellige thema avonden en een heerlijk buitengedeelte is dit een ideale locatie om te stappen. Het personeel houdt van lekker gek en zal dit ook zeker laten zien tijdens de onvergetelijke avondjes. 

BLOOPERS

Bloopers is dan misschien wel de kleinste kroeg van Albufeira, maar ook zeker de gekste. Het personeel is niet vies van een drankje en je komt de kroeg niet uit zonder dronken te zijn. De DJ draait de lekkerste Nederlandstalige hitjes, maar is ook niet vies van een vleugje harder. De reisleiding heeft het altijd enorm naar hun zin in deze heerlijke Nederlandse kroeg.